2789
عنوان

please come👩‍🦯

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 30 پست
یاخدا چیشده ایدا  

هیچی گل

میگم بچه ها این پارتی بی تی اس فن ها بود ؟ 

اشتباه اومده بودم ببخشید 😁🤣 فکر کردم دورهمی نی نی سایتیاس

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچی گل میگم بچه ها این پارتی بی تی اس فن ها بود ؟  اشتباه اومده بودم ببخشید 😁🤣 فکر کردم دو ...

اگه توهین نکنید تو جمعمون بیاید از گلم نازک تر باهاتون رفتار میکنیم 😁

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نه چرا توهین کنم عزیزم میام 

پذیرایی هم دارید دیگه😃

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره

چی شده عسل ؟ چرا تاپیکم ترکید؟

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

یاخدا چیشده ایدا 

هیچی بابا سر همین ک بچه ها میگن تو چطوری هیچ کسیو نمیشناسی ولی همه میشناسنت نزدیک بود بحث بشه ک نشد خداروشکر چون حوصله نداشتم 🤣🚶‍♀️

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
هیچی نزدیک بود بحثمون بشه ک نشد 🤣

گزارش زدن از صبح تو پر بازدید بوده  آخه من عصر زدم کدوم صبح؟ 

الان ب نی نی یار میگم برگردونه اگه میتونه اگه نشد بیاید چیکا بوم چیکا

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

هیچی بابا سر همین ک بچه ها میگن تو چطوری هیچ کسیو نمیشناسی ولی همه میشناسنت نزدیک بود بحث بشه ک نشد ...

چون تو معروفی 🤣🤝🏼مگه ربطی به شناختن و نداشتن داره؟ حتما تو یه تاپیکی بودی دیدنت می‌شناسن 

چی شده عسل ؟ چرا تاپیکم ترکید؟

هیچی بی دلیل احتمالا گزارش زدن

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نه چرا توهین کنم عزیزم میام  پذیرایی هم دارید دیگه😃

بعله با چایی و شیرینی😁

هیچی بابا سر همین ک بچه ها میگن تو چطوری هیچ کسیو نمیشناسی ولی همه میشناسنت نزدیک بود بحث بشه ک نشد ...

یاخدا😐😂