2777
2789
عنوان

مهمان مزاحم

223 بازدید | 14 پست

یکی هست هر هفتا به یه بهانا ای میاد خونم! من از این موضوع خیلی عصبی میشم و ناراحت . دعایی دارید که مجرب باشه یه جوری که بخونمو دیگه خودش رو نداشته باشه هر هلته بیاد؟

خب بهش بگو نیاد یا درو باز نکن روش دیگه دعا چیچیه

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بی خبرمیاد؟ دروباز نکن 

نه بی خبر نمیاد اصلا. با شوهرم هماهنگ میکنه . اگه به من بگه یجوری از سرم واش میکنم. به شوهرم هم مستقیم نمیتونم چیزی رگم چون ناراحتی بزرگی پیش میاد!

نه بی خبر نمیاد اصلا. با شوهرم هماهنگ میکنه . اگه به من بگه یجوری از سرم واش میکنم. به شوهرم هم مستق ...

برو حونه مامانت،کلاس ثبتنام کن ،خلاصه بیکارنمون 😅میاد چیکارمیکنه؟سرشو گرم میکنی ک دوسداره بیاد پیشت؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
برو حونه مامانت،کلاس ثبتنام کن ،خلاصه بیکارنمون 😅میاد چیکارمیکنه؟سرشو گرم میکنی ک دوسداره بیاد پیشت ...

نه اصلا هم سرشو گرم نمیکنیم ! مثل یه مهمان پذیرایی میکنم ...مثل بقیه ی مهمان ها. اصلا سرگرمی ای نیستش

مثلا چه مدلی سرد باشم باهاش؟؟؟؟ جواب میده؟ چون آخه باهاش صمیمی هم نیستم اصلااااا معمولیم...اصلا کاری ...

از همون اول سلام سرد. پذیرایی نکنید یا خییلییی دیر  بستگی به طرف داره