2777
2789
عنوان

طلاق پدرمادر

380 بازدید | 17 پست

خانوما پدر و مادرم همیشه بحث دارن که ۹۸ درصد مواقع هم مقصر پدرمه . اذیت میکنه فحش میده حتی بعضی وقتا کتک هم میزنه

به مادرم گفته بود حق نداری با برادرات رابطه ای داشته باشی مادرمم گوش نداد و گفت من چطور از برادرم بگذرم وقتی هیچ مشکلی نداریم 

دیروز بخاطر اینکه مادرم تلفنی با داییم حرف زد حرفشون شده و اصلا باهم حرف نمیزنن پدرمم گفت دیگه ارزشی نداری برام و گفت انقد اذیت میکنم تا خودت ب فکر جدا شدن باشی🥲😞

بااون چیزایی که ازبابات گفتی طلاق بهترین راهه ینی چی سرسفره زدت آدم بادشمنشم اینکارونمیکنه توجگرگوشه شی باباهابادخترامهربونترازپسران اماواسه توبرعکسه مادرت هم این وسط داره عمرش هدرمیشه

همسرودخترام عشقای زندگیم😍😍😍
بااون چیزایی که ازبابات گفتی طلاق بهترین راهه ینی چی سرسفره زدت آدم بادشمنشم اینکارونمیکنه توجگرگوشه ...

آره واقعا

خودمم دیگه آرامش ندارم بخدا . وقتی فکر میکنم میگم چرا باید مادرم پاسوز ما بشه بالاخره میتونیم از پس خودمون بربیایم نمیمیریم که

دوست دارم مادرم آرامش داشته باشه خوش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا خودمم دیگه آرامش ندارم بخدا . وقتی فکر میکنم میگم چرا باید مادرم پاسوز ما بشه بالاخره میت ...

اگه جداشدن یه دقیقه هم پیش پدرت نمون چون میشی کیسه بوکسش وحرصشوسرتوخالی میکنه 

خیرسرم آرزومه کنکور قبول بشم و مستقل شم 

ولی آرامش ندارم همش میترسم نکنه باز داد و هوار راه بندازع 

نکنع چیزی بگه مادرم دلش بشکنه. نکنه فلان شه نکنه بمان شه🥲

تمرکز  ندارم نیم ساعت همش نیم ساعت درس بخونم 

همه ی زندگیم شده استرس و تپش قلب

دیگه ۱۸سالمه میتونم خودم تصمیم بگیرم که پیش کدوم زندگی کنم و من قطعا مادرمو انتخاب میکنم‌ چون میدونم اگر تا الانش هم سختی رو تحمل کرده بخاطر من و خواهرم بوده

چون میگه شما دخترین نمیشه هرچیزی ک هست. بپدرتون بگین و خیلی چیزا واقعا زنونس

دوست نداره اگه برفرض پدرم زن گرفت نامادری بالاسرمون باشه 

یا اگه زن نگرفت عمه یا کسی اذیتمون کنن😭 همیشه. بفکر اینه ک ما اذیت نشیم چون دختریم . حالا منم میخوام بجای اینکه کاری کنم اشتی کنن میخوام مامانم تصمیم بگیره طلاق بگیرن چون حداقل انقد عذاب وجدان نمیگیرم که چرا مادرم پاسوز ما شه😔😭💔

اگه جداشدن یه دقیقه هم پیش پدرت نمون چون میشی کیسه بوکسش وحرصشوسرتوخالی میکنه 

محاله پیش پدرم بمونم.. من حتی وقتی مامانم کار داره یا چند دیقه میره خرید و... 

اگه بخوام تنها بمونم بخدا میترسم . میترسم حتی ده دیقه تنها پیشش باشم 

طلاق خوب نیس مادرت رو دربه در نکن دیگه بعد این همه سال زندگی دهن به دهن بابا نشین بابات از کجا فهمید مادرت بابرادرش حرف زده سیاست داشته باشین  نگین بهش .. باباتون لجباز و حسوده نقطه ضعفاش رو قلقلک ندین 

آره واقعا خودمم دیگه آرامش ندارم بخدا . وقتی فکر میکنم میگم چرا باید مادرم پاسوز ما بشه بالاخره میت ...

اره عزیزم نگران نباش چیزی نمیشه من تازه ازدواج کرده بودم ک جدا شدن ولی بعدش راحت شدیم دیگه خبری از کتک و اینها نبود برای مخارج هم اگه کم اوردن مادرتون از کمیته ای چیزی کمک بگیرین تازه میتونن شاغل شن خیلی شغلها هست ک برای خانم های بی سرپرست هست نبود پدرت سود داره اما بودنش انگار نه

[QUOTE=305307299]خیرسرم آرزومه کنکور قبول بشم و مستقل شم  ولی آرامش ندارم همش میترسم نکنه باز داد و هوار راه بن ...[/Qانشاالله قبول میشی ومیری ازاونجاوراحت میشی

[QUOTE=305307539]محاله پیش پدرم بمونم.. من حتی وقتی مامانم کار داره یا چند دیقه میره خرید و...  اگه بخوام تنها ...[/QUOTEشایدناراحتی اعصاب داره ودست خودش نیست 

طلاق خوب نیس مادرت رو دربه در نکن دیگه بعد این همه سال زندگی دهن به دهن بابا نشین بابات از کجا فهمید ...

اگه طلاق خوب نیس پس زندگی پر از تنش و خوبع؟

ما بهش نگفتیم خودش سررسید . بعدشم ما دهن ب دهنش نمیشیم اونه که فقط اذیت میکنه

اره عزیزم نگران نباش چیزی نمیشه من تازه ازدواج کرده بودم ک جدا شدن ولی بعدش راحت شدیم دیگه خبری از ک ...

اگه جدا بشن خودم میتونم کار کنم 

هزارتا کار با گوشی هست بالاخره از پس خودم میتونم بربیام

ولی من فقط دنبال آرامشم همین . ی زندگی که نگی ای وای الان بابا میاد. ای وای الات بازم بحث میکنه

کاش منم موقع کنکورم جدا میشدن حداقل بعدش تو ارامش درسمو میخوندم ولی کنکور قبول نشدم سال بعدشم ازدواج ...

من عاشق درس خوندنم و عاشق اینکه برم دانشگاه. اما متاسفانه تمرکزی ندارم . مدااامممم تنش عصبی . مدام استرس و فکر خیال 

کی با این وضع میتونه درس بخونه ک دومیش من باشم