2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه خودتون شرایط خوندن نداری.. معمولا نیت برا کسی ک شرایطش واقعا نداشته باشه

ببین گلم میگن دعابرای کسی ردخورنداره، حالامن خودم انجام میدم برای خودم چیزی نمیبینم، 

خسته شدم از بس ذکر و‌چله گرفتم نشد نشد...سنم رفته بالا ..هیچی ب هیچی نه کاری نه همسری نه زندگی پوچ پ ...

بخداحس کردم مجردی؟! انشاالله بختت سبزباشه، بخداحکمتی داره منم دیرازدواج کردم نسبت ب خواهرام، هی مجردی یک دردمتاهلی صدتادرددارم خخخخخ یه کاری بکن نمازشب بخون من خوندم سه سال بعد بدبختم بازشد، چله بری کردم، زیادبروبیرون 

خسته شدم از بس ذکر و‌چله گرفتم نشد نشد...سنم رفته بالا ..هیچی ب هیچی نه کاری نه همسری نه زندگی پوچ پ ...

سوره مریم بنیت ازدواج همیشه بخون به حق حضرت مریم تاپایان امسال یک شوهرپولداربااخلاق ونجیب ومهربان نصیبت میشودهمیشه برایت تودعاهایم دعامیکنم اسمتوبگوتودعاهام ب یاد اسمت باشم، ب دیگران بگودعاکننندمیگن دعابرای هم دیگر بیشترحواب می‌دهد ناامید نشوفقط 

بخداحس کردم مجردی؟! انشاالله بختت سبزباشه، بخداحکمتی داره منم دیرازدواج کردم نسبت ب خواهرام، هی مجرد ...

نماز شبم خوندم الان گاهی میخونم....جایی نیس که برم .چن سالت بود ازدواج کردی.....میدونم مشکلات خودش داره ولی منم از مجردی هیچ لذتی نبردم...خانوادم اصلا جایی نمیرن نه مسافرتی نه چیزی...پول مول هم زیاد نمیدن راحت خرج کنی...خلاصه که لذتی نداره...حکمت خدا پدر منو دیگه دراورده استغفروالله...به هر چه علاقه داشتم ازم گرفت...من موندم و یه دل پر حسرت...دوستامو که میبینم همش حسرت میخورم....بی هدف ..هیچ راهی ندارم...انقد توسل کردم ولی چه سود