2777
2789
سوره مریم بنیت ازدواج همیشه بخون به حق حضرت مریم تاپایان امسال یک شوهرپولداربااخلاق ونجیب ومهربان نص ...

همه میگن ناامید مشو..میدونم گناهه ناامیدی ولی از صب تا شب بدون هیچ کاری تغییری دلخوشی...چه میمونه برا ادم...سوره مریم نوشتم چهل روز ابشو خوردم...احزاب و نور هم نوشتم...طاها زیارت عاشورا...ال یاسین کسا...صلوات هر چه بگی خوندم...مزمل ذاریات..دیگه نای چله گرفتن ندارم عزیزم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه میگن ناامید مشو..میدونم گناهه ناامیدی ولی از صب تا شب بدون هیچ کاری تغییری دلخوشی...چه میمونه بر ...

ببین منم همه ایناروگفتی انجام دادم وقتی ناامیدمیشدم اجیم بهم امیدمیدادسوره مریم هرشب بخون بگوبه نیت هرچه زودتربختم بازشو سوره یاسین هم هروزبخون، بعدهمیشه به مسجدمحلتون برواگ شهرتون کوچیکه هم آرامش بخشه هم ازافسردگی وموندن توخونه میای بیرون واهمه مهم تردوست واشناپیدامیکنی روابطتان بااطرافیان چگونه هست؟ میتونی بری تهران خوابگاه بگیری اونحاکاربکنی اجازه میدن بهت!؟ 

همه میگن ناامید مشو..میدونم گناهه ناامیدی ولی از صب تا شب بدون هیچ کاری تغییری دلخوشی...چه میمونه بر ...

دعای قرآنی ک کسی برات بنویسه نرفتی خیلی بااین دعاهابختشون بازمیشود

ببین منم همه ایناروگفتی انجام دادم وقتی ناامیدمیشدم اجیم بهم امیدمیدادسوره مریم هرشب بخون بگوبه نیت ...

اجازه نمیدن دختر تنها جایی بره...همه منو میشناسن دیدن منو بالاخره تو عروسی جایی حسینیه ولی خاستگار خوب نیومد اصلا

ببین منم همه ایناروگفتی انجام دادم وقتی ناامیدمیشدم اجیم بهم امیدمیدادسوره مریم هرشب بخون بگوبه نیت ...

یکی ازبستگان مادریم متولد67بودتو16سالگی عقدبدطلاق میگیره بعدتاخوددکترادرس خوندنه کارپیداکردن شوهرکرددرصورتی ک اونجا16تا18ازدواح میکردن خلاصه توشهر کوچیک زندگی می کردپدرومادرشم ازدست دادت وتنهارفت تهران خوابگاه گرف اوجا بهش کسی معرفی کردن طرف توالمان بودخلاصش عقده الان، میخام بگم گاهی بایدخودمون تلاش کنیم برای بیشتردیده شدن ومکانتوعوص کن وقتی خاستگارنداری

اجازه نمیدن دختر تنها جایی بره...همه منو میشناسن دیدن منو بالاخره تو عروسی جایی حسینیه ولی خاستگار خ ...

حتی برای دانشگاه؟ بگومیخای ادامه تحصیل بدم بعداونجابری کاربکنی، بایداین رسماروبشکنی منم خاهرشوهرم اولین نفره ک ازروستارفت تنهایی خونه گرف کاربکندخیلی هم سختی کشیدبااین رسما

حتی برای دانشگاه؟ بگومیخای ادامه تحصیل بدم بعداونجابری کاربکنی، بایداین رسماروبشکنی منم خاهرشوهرم او ...

عزیزم خانواده من گوششون به این حرفها بدهکار نیست یه برادر دارم حالم ازش بهم میخوره جلومو تو هر کاری گرفته...اختیار همه چیزمو گرفته...خودشم ازدواج نمیکنه بره...تا بره هم دیگه من پیر شدم...خلاصه خیلی بدبختم خیلی دعام کن فقط

حتی برای دانشگاه؟ بگومیخای ادامه تحصیل بدم بعداونجابری کاربکنی، بایداین رسماروبشکنی منم خاهرشوهرم او ...

انگار بمن پول میدن که برم درس بخونم...هیچ جوره حمایتم نمیکنن...فقط اگه ازدواج کنم شاید نجات بگیرم از شر اینا...اونم اگه بدشانسی نیارم امیدی دیگه به خوشبختی ندارم‌..۳۲ سالم شده همش کنج خونه