2777
2789

تیر میانگین ۱۳درصد

دی میانگین ۱۴.۵درصد

معدلمم ۱۶

تراز کنکور تیر ۷هزار بهم داد

تراز سوابق ۶ هزار 

منطقه سه تجربی

با این اوضاع ی رتبه نجومی میارم . دلم میخاست حالا ک از پس پزشکی بر نمیام برم فرهنگیان ولی😢😢😭

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال دارم مثلا منی که ترازم ۵ هزار شده تقریبا برا کنکور اگر سوابق تحصیلیم تاثیر بدن امکان داره با بالای ۶ هزار برسم؟ میخوام فرهنگیان ببینم میتونم قبول بشم؟😔😔😔

من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗  حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام
ترازت ۷هزار بد نیست احتمالا هوشبری میاری

خیلی سر جلسه هول شدم بخدا کانون ۶۰درصد ریاضی جواب دادم جمعبندی رو بعد اونجا ۱۴ درصد زدم😭

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

یه سوال دارم مثلا منی که ترازم ۵ هزار شده تقریبا برا کنکور اگر سوابق تحصیلیم تاثیر بدن امکان داره با ...

سوابقت تراز چند بهت داد؟

سلام بچه ها

خواستم ببینم خودتون یا کسی رو میشناسین که بتونه منابع غیردرسی  کنکورشو بده  بکس دیگه ای ؟؟؟

واقعا هزینه تهیه کتاب رفته بالا

منم میخوام سال بعد کنکور بدم ،به کتابای کنکور   خیلی نیاز دارم🥲

سوابقت تراز چند بهت داد؟

۵۵۴۶ تراز سابقه تحصیلی توروخدا ببین میشه؟

من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗  حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام