2789
عنوان

بارداری

134 بازدید | 14 پست

سلام خانما من دوفاستون میخورم و خیلی منظم پریود میشم اما تنبلی تخمدان که دارم فولیکول ندارم سونو که میدم..الان دوماهه تقریبا دارم داروگیاهی استفاده میکنم خیلی داروهای عالی هستن به دکترمم شک ندارم بابت کارش و حاذق بودنش (لطفا مخالف طب سنتی هستین کامنت منفی نذارین)بعد من دوفاستون که میخورم دقیق سروقت ۲۸ روز یا ۳۰ روزه میشم الان ۳۱ روزه گذشته ولی هیچ علائمی از پریود ندارم،این ماهم کیت تخمک گذاری زدم قشنگ‌روز۱۳ دو خط پررنگ شد قبلش و بعدش کمرنگ بودو خط نمینداخت ولی اون زمان من نزدیکی نداشتم و فک کنم ۵روز بعدش شد که نزدیکی داشتم اونم جلوگیری طبیعی بود 

از علائم پریود فقط یدونه جوش زدم😂امکانش هست یعنی بعد ۵روز لقاح ایجادبشه؟مگه نمیگن تخمک یک روز بیشتر زنده نیست 

شایدم دارم عجله میکنم فردا پس فردا بشم ولی عجیبه همیشه درد داشتم و بعدش پریودمیشدم ولی الان هیچی خیلی کم سینه هام یکیشون درد داره و سنگینن

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

عزیزم منم دوفاستون میخورم همیشه هم سی روزه بوده ولی این ماه با پنج روز تاخیر پریود شدم اگه جلوگیری کردی خب باردار نیستی . من کلی اقدام داشتم نشد

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم اصلا درد نداشتم این ماه بعد پنج روز پریود شدم به علایم نیست

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

رابطه داشتی عزیزم جلوگیری کردی ک پس چطور لقاح انجام شه ؟؟؟

نمیدونم اخه شک کردم من دقیق میشم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیزم منم دوفاستون میخورم همیشه هم سی روزه بوده ولی این ماه با پنج روز تاخیر پریود شدم اگه جلوگیری ک ...

اره شاید عجله دارم 

منم میدونم نیستم چون اقدام نکردم 

فقط دلم خوشه از خدا معجزه میخوام بشم حضرت مریم 🤣🤣🤣🤣

عزیزم منم دوفاستون میخورم همیشه هم سی روزه بوده ولی این ماه با پنج روز تاخیر پریود شدم اگه جلوگیری ک ...

انشالله بزودی طعم مادر شدنو بچشی 

ی بارداری ناموفق داشتم 

۴روز از پریود گذشت بی بیم مثبت شد

علائمم نوک سینه هام درد میکرد و سنگین شده بودن و تخمدان سمت چپم همش تیر میکشید که میگفتم الانه پریود بشم همین

بعد به باد کولر حساس شده بودم 

ی بارداری ناموفق داشتم  ۴روز از پریود گذشت بی بیم مثبت شد علائمم نوک سینه هام درد میکرد و سنگ ...

منم یه سقط داشتم . ان شالله ماهم مامان میشیم

منم یه سقط داشتم . ان شالله ماهم مامان میشیم

عزیزم

چندوقتت بود؟

عزیزم  چندوقتت بود؟

۶هفته . الان دارم ژل رویال مصرف میکنم با اینو فولیک مشکلم تنبلی

۶هفته . الان دارم ژل رویال مصرف میکنم با اینو فولیک مشکلم تنبلی

انشالله که خیره عزیزم..

من دیگه از طب مدرن خسته شدم داروی هورمونی خیلی استفاده کردم تا جواب گرفتم گفتم برم طب سنتی البته پیش کاربلدش بهم دارو داد همه شون برای تقویت تخمدان و فولیکول سازیه امیدوارم که جواب بگیرم ی خانمواقا با ما اومدن پیشش ناباروری داشتن چندسال یکماه دارو استفاده کردن خداروشکر این ماه گفتن باردار شده خانمه ولی ما چون از شوهرم دور بودم اقدام نکردیم انشالله این‌ماه منتظرم پریود بشم تا زودتر اقدام کنم 

انشالله هرکس میخواد خدا بهش سالمو صالحشو ببخشه

انشالله که خیره عزیزم.. من دیگه از طب مدرن خسته شدم داروی هورمونی خیلی استفاده کردم تا جواب گرفتم گ ...

منم شوهرم ازم دوره تایم طلایی رو گاهی از دست میدیم

منم شوهرم ازم دوره تایم طلایی رو گاهی از دست میدیم

اره اون تایم مهمه 

انشالله هر وقت که بصلاحتونه میشه