2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ب منطقت هم بستگی داره  تورو خدا سوال منو یکی ک بلده جواب بده  رمز عبورو میزنم میگه غلطه ...

باید بازیابی کنی 

منم هرکاری میکنم بازیابی نمیشه 

اصلا نمیدونم رمزم چیه دیگه میخوام بشینم گریه کنم 

همش میزنه در حال دریافت اطلاعات و خطا

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
باید بازیابی کنی  منم هرکاری میکنم بازیابی نمیشه  اصلا نمیدونم رمزم چیه دیگه میخوام بشین ...

سایت انقدر شلوغع ک خل شدن خلللل 

من رمزمو دارم ولی باز میگه غلطه 

کاربری دست دو نفره

6000 شاید 20000 هزار باشه رتبه اش فوریت بگیره

کاربران محترم  لطفا از لفظ های محبت آمیز در ریپلای بپرهیزید                                                  استرپتوکوکوس_نومونیا اسم یه نوع باکتری عامل ذات الریه😊                                                   هست کاشف اش گریفیت بوده (زیست ۳)   .                                                                               بابت عضو شدن سرزنش نکنید  فقط همین جا برای درد دل. داشتم 😔........00..................
سایت انقدر شلوغع ک خل شدن خلللل  من رمزمو دارم ولی باز میگه غلطه

پس همین رمزی که منم میزنم درستهههه چون من این رمز رو یادداشت کرده بودم میزنه غلط و الان نمیدونم رمزم چیه 

بازیابی هم نمیکنه 

بخدا ی سردرد وحشتناکی گیرم اومد 

همینجوری هم پیام میاد کنکور چیکار کردی و منی که هنوز وارد سایت نشدم

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
6هزار رتبش از 50هزار بالاتره😶

ممکنه همه ریاضی منفی زده باشند کسی که 5 تا 15 درصد زده باشه  اوکی باشه

کاربران محترم  لطفا از لفظ های محبت آمیز در ریپلای بپرهیزید                                                  استرپتوکوکوس_نومونیا اسم یه نوع باکتری عامل ذات الریه😊                                                   هست کاشف اش گریفیت بوده (زیست ۳)   .                                                                               بابت عضو شدن سرزنش نکنید  فقط همین جا برای درد دل. داشتم 😔........00..................