2777
2789
عنوان

بارداری یهویی و غیر منتظره

| مشاهده متن کامل بحث + 4256 بازدید | 89 پست
حالم خیلی بد بود و امکان هرچیزی رو میدادم غیر بارداری رفتم پزشک خانوادم حالاتمو گفتم برام آزمایش نوش ...

همونجا آدم بگه کاش هیوستن بودم باردار نبودم🤣البته دوراز جون 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من بچه سومم روخداخواسته باردار شدم.هرکاری وهرچیزی که فکرش روبکنید کردم تاسقط بشه ولی نشد.شب وروز کارم گریه بود.روزای سختی رو گذروندم.طی بارداری هزارویک مریضی گرفتم فقط واسه اینکه خدابهم بفهمونه حق ندارم جان یک موجود زنده رو بگیرم.الان جوجه ام سه سال ونیمشه.نفسم به نفسش بنده.شوهرم که نگم مدام میبوستش ومیگه خداروشکر که خدااین هدیه رو بهمون داده.دختروپسرم که بزرگترن عاشقشن.

یا امام زمان(عج) اللهم عجل لولیک الفرج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای پس اینطور عزیزم  لطفاً از تجربه ت که چطوری فهمیدی هم بگو

ما اقدامم نکرده بودیم اصلا.ماه اول که پریود نشدم خیلی تعحب کردیم گفتم حتما کیست دارم پهلوی چپم کلا درد میکرد رفتم دکتر گفت بارداری.

همونجا آدم بگه کاش هیوستن بودم باردار نبودم🤣البته دوراز جون 

واقعا همینطور بود تا یک هفته خون گریه میکردم اصلا تصورشم نمیکردم

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
اره من عزیزم به حدی شوکه شده بودیم که باورمون نمیشد ما اصلا بچه نمیخواستیم و این یکی که الان توی ما ...

خدا برات نگه داره 

خدایا چقدر همه میگن آره 😬😅 

پس برم یه بی بی بخرم 

توی بازی های  بچگی همیشه مادر بودم 😍 و من چقدر عاشقانه مادری میکردم برای عروسکهام🤌🫂 ای خدای بزرگ از این همه زیبایی عالم ، مثل خودم و داداشم یه دوقلوی خوشگل روزی من و همسرم کن لطفاً 🙏🌿😇 وای که چقدر قشنگه فکر کردن بهش خدا جونم مرسی که آرزوی همیشگی م رو برآورده می‌کنی 😍 ای خدای بزرگ شکرت برای نعمت بزرگی که به من و همسرم دادی بمونه به یادگار ۱۴۰۳٫۰۲٫۱۰ ساک کوچولو نی نی جان رو دیدم خدایا شکرت ، ❤️کوچک رویایی من مرسی که منو بابایی رو برای پدر و مادر بودنت انتخاب کردی همه زندگیم ۲۹ اردیبهشت برای اولین بار دیدمت با اون ضربان قشنگت 🧿🫂 عشق قشنگ من امروز دومین روز تابستان فهمیدم که قراره عاشقانه هام با دخترم باشه 🌺زندگی مادر مرسی که منو مادر خودت انتخاب کردی ، ۸ مرداد کاملاً مطمئن شدم که تو نیکی منی 💗 خداتو  رو برام نگه داره عشقم 💗 امروز ۱۸ مرداد نیمه بارداری تموم شد و وارد ۲۰ هفته شدم 🌺خدایا شکرت 

من دومی رو ناخواسته باردار شدم بچه اولم چهار پنج ماهش بود تو اوج کار و خونه تکونی بودم فهمیدم هرکاری کردم انواع و اقسام دارو گیاهی رو خوردم قسط نشد الانم خداروشکر بدنیا اومده 🙏😘😘

چطوری خودت مطمئن شدی که دیگه حامله ای قبل آزمایش 

پریودم عقب افتاد بی بی چک زدم منفی بود چند روز بعد زدم بازم منفی بود مطمئن شدم چیزی نیست ولی حالت تهوع دست از سرم برنمیداشت گفتم شاید مشکل دیگ دارم رفتم ازمایش دادم بعد گفتم من که دارم ازمایش میدم بزار تست بارداریم بدم

و جواب مثبت شد😶

خب رابطه که بوده ولی یک درصد حدس نمیزدم باردار شم چون ماه پیشش دکتر گفته بود فقط اهدایی

برا اولی یا دومی

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

اره عزیزم

بچه منم خداخواسته بود 

لحظات اول که فهمیدم خیلی شوکه بودم و فقط زار میزدم

اصلا آمادگی نداشتم

ولی الان که یک سالشه میبینم که از روز اول بارداریم‌ تا همین امروز بهترین روزام بوده

با خودش برکت آورد تو زندگیمون

البته هم همسرم هم خانواده های جفتمون خیلی حمایت عاطفی کردن و کمک بودن

سلام عزیزم ، دو سال پیش دختر دومم یازده ماهش بود همش احساس ضعف داشتم گفتم چون ماه پیش کرونا گرفتیم و هم اینکه شیر میدادم ضعفم و سرگیجه ام برا اونه رفتم دکتر گفت شاید بارداری گفتم آخه بچه شیر میدم و هنوز پریود نشدم گفت ربطی ندارد رفتم بی بی گرفتم دیدم بلههه سونو رفتم چهارده هفته بودم اصلأ شوک بودم یه بچه کلاس اولی آنلاین به بچه کوچیک نوپا خودم حاملگی بدی دارم تازه سر این گفتم پایین بود خونریزی داشتم با خانواده خودم هم سر یه موضوعی قهر بودم واقعا دست تنها بودم خدا خیر بده خواهر شوهرم رو طبقه پایین بود خیلی کمک حالم شد تو نگهداری بچه کوچیکم چون نباید زیاد باندش میکردم به خاطر خونریزی که داشتم من بهمن فهمیدم باردارم مرداد ماه شب تاسوعا نی نیم به دنیا اومد یکشنبه هفته پیش هم یک سالش شد خیلی سخت بود این یکسال ولی گذشت

خدا جون خانواده ام رو در پناه امن خودت حفظ کن،الهی آمین
منم الان اقدامم ولی نشده تا حالا

خدا بهت بهترینش رو هدیه کنه از رحمتش ناامید نباش 

توی بازی های  بچگی همیشه مادر بودم 😍 و من چقدر عاشقانه مادری میکردم برای عروسکهام🤌🫂 ای خدای بزرگ از این همه زیبایی عالم ، مثل خودم و داداشم یه دوقلوی خوشگل روزی من و همسرم کن لطفاً 🙏🌿😇 وای که چقدر قشنگه فکر کردن بهش خدا جونم مرسی که آرزوی همیشگی م رو برآورده می‌کنی 😍 ای خدای بزرگ شکرت برای نعمت بزرگی که به من و همسرم دادی بمونه به یادگار ۱۴۰۳٫۰۲٫۱۰ ساک کوچولو نی نی جان رو دیدم خدایا شکرت ، ❤️کوچک رویایی من مرسی که منو بابایی رو برای پدر و مادر بودنت انتخاب کردی همه زندگیم ۲۹ اردیبهشت برای اولین بار دیدمت با اون ضربان قشنگت 🧿🫂 عشق قشنگ من امروز دومین روز تابستان فهمیدم که قراره عاشقانه هام با دخترم باشه 🌺زندگی مادر مرسی که منو مادر خودت انتخاب کردی ، ۸ مرداد کاملاً مطمئن شدم که تو نیکی منی 💗 خداتو  رو برام نگه داره عشقم 💗 امروز ۱۸ مرداد نیمه بارداری تموم شد و وارد ۲۰ هفته شدم 🌺خدایا شکرت