2777
2789
عنوان

بارداری یهویی و غیر منتظره

| مشاهده متن کامل بحث + 4256 بازدید | 89 پست
بچه چهارم یا سوم؟چون تو تاپیکاتون گفتین چهارم

عزیزم من سه تا بچه دارم دو تا اولی دخترم آخری پسر بزرگه هشت سالشه دومی دو سال و نیم و سومی یکسال

خدا جون خانواده ام رو در پناه امن خودت حفظ کن،الهی آمین
بچه چهارم یا سوم؟چون تو تاپیکاتون گفتین چهارم

چهارمی سقط کردم برای بارداری دوم دکتر رفتم بهم دارو داد برای فعال سازی تخمک ها اثر اونا هنوز تو بدنم هست برای همین قرص جواب گو نبود برای جلوگیری سر زایمان دومم دو تای اول طبیعی بودم هماتوم شدم و خونریزی قطع نمیشد تو اتاق زایمان دکترم برام از قرص زیر زبونی بگیر تا شیاف واژینال و آمپول تو سرم استفاده کرد برای قطع خونریزی اگه تموم نمیشد باید میرفتم اتاق عمل سر زایمان سوم هم به خاطر شرایطم دکترم راضی به زایمان طبیعی نبودو همین که بچه تکون هم نمیخورد مجبور به سزارین شدم پنج ماه بعد هم فهمیدم که دوباره باردارم خودم تصمیم به سقط داشتم که رفتم دکتر گفت خودت هم بخواهی نگه داری نمیتونی زایمان کنی به خاطر شرایط خونریزی که سقط کردم

خدا جون خانواده ام رو در پناه امن خودت حفظ کن،الهی آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فعلا ۱۴هفته هستم گفتن دختره  اره دقیقا چون دختره کلی تیکه میندازن با یه لحنی میگن عیب ند ...

حرف مفت زیاد میزنن ی گوش در و یه گوش دروازه بزار به دنیا بیاد همه عاشقش میشن مگه عصر جاهلیته 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
نه آزمایش ندادم ولی حسم عجیبه من تا حالا لکه بینی نداشتم که قطع بشه معمولا همیشه ختم به خونریزی بوده ...

فعلا برو یه بی بی چک بزن بعد ماتم بگیر عزیزم ، فوقش یه ترم مرخصی میگیری البته من دانشگاه بودم دوستام باردار بودن استادا بیشتر هواشون داشتن  نگران نباش من کل بارداریم تا ماه آخر کلاس و دوره رفتم از همه هم پرانرژیتر بودم 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..

ناخواسته شدم اصلا بچه نمخواستم درست تو بدترین روزای زندگیم بودم فکرشم نمیکردم باردار باشم بعد جالبه اینکه بعد رابطه میگفتم پیش خودم شوهرم خوب جلو گیری میکنه ولی بعد دوماه دیدم پریود نمیشم شک کردم پریودم منظم بود ولی چون خیلی استرس داشتم دوماهی فکر میکردم بخاطر استرس عقب افتاده یدفعه ای شب به دلم افتاد بی بی چک بزنم بی بی چک یدونه از قبل داشتم تاریخش گذشته بود همینجوری زدم مثبت شد با خودم گفتم چون تاریخش گذشته بخاطر همون مثبت شد شوهرمو فرستادم دوتا دیگه خرید اورد دیدم اوناهم مثبت شد استرس گرفتم ولی گفتم اصلا امکان نداره شاید بی بی چک اشتباه نشون میده صبح زود رفتم ازمایش دادم جواب ندادن گفتن مشکوکه فردا بیا فرداش همسرمو فرستادم برا جواب زنگ زد گفت مثبته خیلی نا امید بودم به سقط فکر میکردم ترسیدم چیزیش بشه یا بلایی سرم بیاد بالا پایین پریدم ورزش کردم نشد ولی نتونستم از ترس هم سقط کنم الانم 4ماه خرده ای هست هفته نهم فهمیدم رفتم دیدم قلب تشکیل شده پسر هست

الان دیگه بهش فکر نمی کنم توکل به خدا کردم هرچند هنوز یکم استرس نگرانی دارم

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
ناخواسته شدم اصلا بچه نمخواستم درست تو بدترین روزای زندگیم بودم فکرشم نمیکردم باردار باشم بعد جالبه ...

خدا خودش راه زحمت برات باز می‌کنه نگران نباش خدا کوچولوت رو سالم نگه داره برات

توی بازی های  بچگی همیشه مادر بودم 😍 و من چقدر عاشقانه مادری میکردم برای عروسکهام🤌🫂 ای خدای بزرگ از این همه زیبایی عالم ، مثل خودم و داداشم یه دوقلوی خوشگل روزی من و همسرم کن لطفاً 🙏🌿😇 وای که چقدر قشنگه فکر کردن بهش خدا جونم مرسی که آرزوی همیشگی م رو برآورده می‌کنی 😍 ای خدای بزرگ شکرت برای نعمت بزرگی که به من و همسرم دادی بمونه به یادگار ۱۴۰۳٫۰۲٫۱۰ ساک کوچولو نی نی جان رو دیدم خدایا شکرت ، ❤️کوچک رویایی من مرسی که منو بابایی رو برای پدر و مادر بودنت انتخاب کردی همه زندگیم ۲۹ اردیبهشت برای اولین بار دیدمت با اون ضربان قشنگت 🧿🫂 عشق قشنگ من امروز دومین روز تابستان فهمیدم که قراره عاشقانه هام با دخترم باشه 🌺زندگی مادر مرسی که منو مادر خودت انتخاب کردی ، ۸ مرداد کاملاً مطمئن شدم که تو نیکی منی 💗 خداتو  رو برام نگه داره عشقم 💗 امروز ۱۸ مرداد نیمه بارداری تموم شد و وارد ۲۰ هفته شدم 🌺خدایا شکرت 
استارتر آخرش آزمایش دادی باردار بودی ؟

عزیزم بی بی زدم منفی بود ولی هنوز پریود نشدم 🙈😬

توی بازی های  بچگی همیشه مادر بودم 😍 و من چقدر عاشقانه مادری میکردم برای عروسکهام🤌🫂 ای خدای بزرگ از این همه زیبایی عالم ، مثل خودم و داداشم یه دوقلوی خوشگل روزی من و همسرم کن لطفاً 🙏🌿😇 وای که چقدر قشنگه فکر کردن بهش خدا جونم مرسی که آرزوی همیشگی م رو برآورده می‌کنی 😍 ای خدای بزرگ شکرت برای نعمت بزرگی که به من و همسرم دادی بمونه به یادگار ۱۴۰۳٫۰۲٫۱۰ ساک کوچولو نی نی جان رو دیدم خدایا شکرت ، ❤️کوچک رویایی من مرسی که منو بابایی رو برای پدر و مادر بودنت انتخاب کردی همه زندگیم ۲۹ اردیبهشت برای اولین بار دیدمت با اون ضربان قشنگت 🧿🫂 عشق قشنگ من امروز دومین روز تابستان فهمیدم که قراره عاشقانه هام با دخترم باشه 🌺زندگی مادر مرسی که منو مادر خودت انتخاب کردی ، ۸ مرداد کاملاً مطمئن شدم که تو نیکی منی 💗 خداتو  رو برام نگه داره عشقم 💗 امروز ۱۸ مرداد نیمه بارداری تموم شد و وارد ۲۰ هفته شدم 🌺خدایا شکرت 

چند ماهه اقدامم الانم سه روز از موعدم گذشته توروخدا دعا کنید خدا یه تو دلی بهم بده🥺

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
چند ماهه اقدامم الانم سه روز از موعدم گذشته توروخدا دعا کنید خدا یه تو دلی بهم بده🥺

انشالله به حق فاطمه زهرا سلام الله علیها خدا خودش نگاه به دلت کنه و شادت کنه

انشالله به حق فاطمه زهرا سلام الله علیها خدا خودش نگاه به دلت کنه و شادت کنه

عزیزمم خدا از دهنت بشنوه❤️❤️🤲

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

امروز بازم بی بی منفی بود