2777
2789
عنوان

تعجب میکنم از کنکوریای زیاد اینجا

1049 بازدید | 20 پست

من سال کنکور از شهریور گوشیمو تحویل خونواده دادم تا روز کنکور، با همسرم هم حرف میزدیم میگفت که سال کنکور موهاشو از ته ته زده که نره ارایشگاه وقتش گرفته شه. از صبح میرفته کتابخونه تا یازده شب. بعد اینجا بچه های کنکوری رو میبینم که اکانت داشتن اینجا و تو سال کنکور کلی تاپیک زدن. امیدوارم بهترین نتیجه رو گرفته باشن ولی این مدلی به نظر من نمیشه. اگر واقعا میخواین نتیجه بگیرین اراده کنید یکسال تمام همه چیز رو ببوسید بذارین کنار بدون سختی کشیدن به هدفتون نخواهید رسید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ربطی نداره ولی اگه میشه بگین شما و همسرتون چی قبول شدین 

عزیزم ربط داره ..

معنی اسمم میشه مروارید 🌱margaret🌱دختردار که شدید روزی هزار بار در گوشش آهنگِ "یه دختر دارم شاه نداره" را بخوانید؛اتاقش را پر کنید از خرس و قلب هایِ شکلاتی ..هرروز ببوسیدش و هر از گاهی حرفِ اولِ اسمش را با گلِ رزِ قرمز در جعبه ای بچینید...آنقدر مهم بودنش را تاکید کنید که خودش هم به این باور برسد ،که فقط زمانی جنسِ مخالف را واردِ زندگی اش کند که آن بخش از نیازِ محبت هایِ دخترانه اش را فقط او بتواند تامین کند..متوجهید چه میگویم؟!حیف است احساس دختری را که با جان و دل بزرگش کرده اید ، یک غریبه که هنوز از راه نرسیده با چند خرس و شکلات و پاستیل دست خورده کند !
شما و همسرتون چی قبول شدین ؟  چه رتبه ای آوردین ؟  البته با حرفتون موافقم

هردو دندانپزشکی قبول شدیم البته ما هردو دهه هشتاد و اوایل دهه نود قبول شدیم الان شرایط متفاوته ولی باز رقابت هنوز هست

بیامحض رضای خدا چهارتا دندونمو درست کن

من شاغل نیستم درحال حاضر ولی در کل کیلینیک های دانشکده های دندانپزشکی با هزینه خیلی کم درمان میکنن

مراکز بهداشت هم کار کشیدن و ترمیم رو با قیمت پایین انجام‌میدن ولی متاسفانه تجهیزات عصب کشی رو ندارن

اون موقع مدرسه و تدریس یه جوره دیگه بود الان کسی که فقط به معلم مدرسه و کتاب خودش و تست اکتفا کنه رسمن بدبخته فیلم آموزشی باید دید همه چی تو گکشیه قیمت کتاب به حدی بالا رفته غیر قابل باور  باورت میشه فیمت یه کتاب زیست شده یکو دویست الان کسی که خانوادش توانایی خرید ندارن باید چیکار کنه مجبوره دانلود کنه چشمشو کور کنه 

آخر سرم سنجش بیاد خرابش کنه دانش آموزارو بدبخت کنه مثل امسال

من شاغل نیستم درحال حاضر ولی در کل کیلینیک های دانشکده های دندانپزشکی با هزینه خیلی کم درمان میکنن ...

چهارتا دندونای جلوییم عقب جلوین میخندم خیلی زشت میشم اصن دلم نمیخواد بخندم چیکارشون کنم پولم ندارم برم دکتر