2777
2789
عنوان

تعجب میکنم از کنکوریای زیاد اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 20 پست

با اون بخشش که گفتین تو این سایت نباید فعالیت داشته باشن موافقم 

ولی با اون قسمتش که میگین بخاطر کنکور همه چیزو ببوسه بزاره کنار کاملا مخالفم 

من تجربه حرف شمارو داشتم و پزشکیم اوردم ولی خب ارزش اینو نداره که زندگیو ببوسی بزاری کنار 

البته جریان من مال ۱۰ ۱۱ سال پیشه 

با این دید بخای جلو بری بچه های پزشکی کلا باید خوشیو ببوسن بزارن کنار چون پزشکی فوق العاده درساش سنگینه و کنکور تازه اول راهشه

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
اون موقع مدرسه و تدریس یه جوره دیگه بود الان کسی که فقط به معلم مدرسه و کتاب خودش و تست اکتفا کنه رس ...

درسته متاسفانه قبول دارم. خود همسر من از یه خونواده با سطح مالی متوسط روبه پایین رشته خوب قبول شد ولی الان خیلی احتمالش کم شده. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اون بخشش که گفتین تو این سایت نباید فعالیت داشته باشن موافقم  ولی با اون قسمتش که میگین بخا ...

به نظر من یکسال برای رسیدن به هدف میشه قید یکسری چیزها رو زد. قبول دارم به صورت طولانی مدت این کار درست نیست ولی یکسال زمان زیادی نیست

به نظر من یکسال برای رسیدن به هدف میشه قید یکسری چیزها رو زد. قبول دارم به صورت طولانی مدت این کار د ...

عرض کردم که 

پزشکی فقط یه سال نیس 

درسای پزشکی و داروسازی صد برابر کنکور سخته 

پرستاری و دندون یا سایر رشته ها دانشگاهشون سبک تره میتونن به امید این رشته ها فقط یه سال به خودشون فشار بیارن

ولی دانش اموزی باید پزشکیو انتخاب کنه که بتونه هم زندگی کنه هم درس بخونه.وگرنه کل زندگیشو میبازه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

فرق می‌کنه خب 

من برام جدی و مهم نبود 

تو جو مشاور و کلی کتاب تست گرفتم و آزمون میدادم... از یجایی ب بعد بیخیال شدم و درصدای الکی میفرستادم حالا بماند ک مشاورم مچمو گرفت😅🤦🏻‍♀️ 

ولی بهرحال من انقد سال دوازدهم از شرایط مدرسه خسته شده بودم ک واقعا کنکور دیگ برام مهم نبود 

یکسالم صبر کردم ولی تو اون یکسالم نخوندم بجاش تدریس کردم و بعدشم دوباره کنکور و دانشگاه ... 

دولتی تهران ک نمیشد شهرستانم خودم دوست نداشتم برم درنهایت تصمیم گرفتم یه آزاد خوب تو تهران برم ک صادقانه  پشیمون نیستم