2777
2789
عنوان

تیرویید

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 51 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوست دارم مجدد ادامه بدم مقاطع بالاتر

اره خ خوب هم کلاسی دبیرستان من ادامه داد تا دکتری کتابم نوشته و الان مدرس و تو کارش خ موفق سرشناس شده 

میدونی روانشناسی خ رشته سختیه توان روحی بالایی میخواد

اره خ خوب هم کلاسی دبیرستان من ادامه داد تا دکتری کتابم نوشته و الان مدرس و تو کارش خ موفق سرشناس شد ...

اره خیلی روحیه قوی ای میخواد ،هرکسی نمیتونه از پسش بربیاد

اره خیلی روحیه قوی ای میخواد ،هرکسی نمیتونه از پسش بربیاد

اره اینکه هرکی میاد پیشت بخاطر رنجی هس ک میکشه مگه میشه ادم از شنیدن رنج بقیه قلبش بدرد نیاد

ولی اینکه بهشون کمک کنی شادی بیاد رو لباشون خ لذت بخش

اره اینکه هرکی میاد پیشت بخاطر رنجی هس ک میکشه مگه میشه ادم از شنیدن رنج بقیه قلبش بدرد نیاد ولی ای ...

دلشوره و ترس ناگهانی میگیرم بی دلیل.. انگار کنترلم از دستم خارج میشه.. انگار دارم دیوونه میشم همون موقع.. حس دیوونگی.. و این که انگار وجود ندارم.. واقعیت ندارم.. بعد یه نیم ساغت یه ساعت بهتر میشه.. ولی هر روز حس گیجی و منگی رو دارم.. ولی این حس دیوونگی و این که انگار واقعیت ندارم اذیتم میکنه خیلی

اینا حسای منه ک میگم

اره اینکه هرکی میاد پیشت بخاطر رنجی هس ک میکشه مگه میشه ادم از شنیدن رنج بقیه قلبش بدرد نیاد ولی ای ...

اره من روحیش رو ندارم فقط برای خوندن میخوام ادامه بدم اگ بشه

دلشوره و ترس ناگهانی میگیرم بی دلیل.. انگار کنترلم از دستم خارج میشه.. انگار دارم دیوونه میشم همون م ...

همه چیزایی که میگی نشونه های اصطراب بالا و حالت های پنیک طبق تجربه

تا حالا پیش روانشناس یا روانپزشک رفتی؟چون ممکن این حس ها زندگیتو مختل کنه یکی از دوستای من بخاطر پنیک روزانه قرص میخوره

همه چیزایی که میگی نشونه های اصطراب بالا و حالت های پنیک طبق تجربه تا حالا پیش روانشناس یا روانپزشک ...

اره تحت نظر روانشناسم..بنظرم تیرویید خیلی پنیکو بیشتر میکنه

شمام پنیک میشید؟

من یبار برام اتفاق افتاد همیشه ترس اون شبو دارم

تنها بودم و بخاطر مشاجره و بحث با یه نفر اونجوری شدم چون فوق العاده وحشتناک بود الان هرکسی بهش اصطراب دست میده رو میفهمم و درک میکنم اما خوشبختانه دیگه پیش نیومد یعنی بخاطر ترس اون شب تا حس میکنم تپش قلب گرفتم حواس خودمو پرت میکنم