2777
2789

دوستان امشب از اون شب هایی هست 

که دلم گرفته….

تو زندگی مشترک مسلما همه ی تقصیر ها گردن یک نفر نیست….

اما تو زندگی ما….من خیلی صبور تر،عاقل تر بودم

خیلی تلاش کردم صمیمیت رابطمونو بیشتر کنم

و برای زندگیم با چنگ و دندون تلاش کردم

هیچ وقت عذاب وجدان ندارم که ای کاش فلان کارو میکردم شاید زندگیم بهتر میشد

خیلی کارها رو امتحان کردم…اما فایده نداشت….

من دختری نبودم تقی به توقی بخوره بگم مهرمو میزارم اجرا یا جدا میشم….

بعد ۵ سال به نتیجه کامل برای جدایی رسیدم….با کمک مشاوره….

الان دلم گرفته….از اینکه حقمو پایمال کردن….

از احساساتی که گذاشتم

بابت اینکه مهرمو نداد یا حتی ۵ قلم وسیله شیربهایی که مال من بود رو هم نداد یا اینکه ۵ سال کار کردم حق کارکردمو خورد و پول کار خودمو نداد

هیچ کدوم این ها انقدری اذیتم نکرده

که احساسم و روحم رو بازی گرفت ناراحتم🥺

مادرم میگه حقتو خوردن

میگم مادرمن…ایراد نداره پول به دست میاد کمتر یا بیشتر اما انسانیت و وجدانه که اگه ادم درگیرش شه هیچ وقت راحت سر به بالین نمیزاره☹️

میفهمم چی میگی عزیزم امشب دقیقاسر این موضوع خیلی گریه کردم ما هنوز اقدام به جدایی نکردیم ولی میدونم برای طلاق باید از همه چی بگذرم حتی جهیزیه

بد نگوییم به مهتاب، اگر تب داریم...                                                               (سهراب سپهری)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهههه حقتو بگیرررر

اون وقت تا سالیان سال باید برمو بیام بخاطر پولی که معلوم نیست چطوری میخواد بده اموالی که به نامش نیست همرو منتقل کرده ..جهزیه خالیم چه بدردم میخوره  

بد نگوییم به مهتاب، اگر تب داریم...                                                               (سهراب سپهری)
اون وقت تا سالیان سال باید برمو بیام بخاطر پولی که معلوم نیست چطوری میخواد بده اموالی که به نامش نیس ...

هرچیم باشه اون جهیزیه حاصل تلاش خودت و خانوادته انقد لطف نکن بهش و حتما بگیر 

هرچیم باشه اون جهیزیه حاصل تلاش خودت و خانوادته انقد لطف نکن بهش و حتما بگیر 

حالا فردا قرار صحبت گذاشتیم برام دعا کن