2777
2789
عنوان

مرتیکه💩💩💩💩

717 بازدید | 16 پست

با اون چونه‌ش ایکبیری کج و کوله صداشم انداخته رو سرش!

حیییف سیب سرخ نصیبه دست چلاغه🥲🥲🥲

تبلیغات سایتو میگم خیلی رو مهمه😐

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کردم داری مزاحمی چیزی رو میگی😂

😂😂😂😂 اصلا بدتر از اونه

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

وای من ازین پایینه که هی دستم میره روش متنفرم.

قابلیت ضبط ابری😒😒😒 کاشت ابرو و...

شده مثل این چت روم های قدیم دویست تا تبلیغ میومد

هدیه امام زمانم به من پسرمه♥️

وای من ازین پایینه که هی دستم میره روش متنفرم. قابلیت ضبط ابری😒😒😒 کاشت ابرو و... شده مثل این چت ...

من چونه این مرده عذابم میده واقعا🥲

والا من ک ب شخصه اصلا تبلیغاتو نمیبینم بقبه رو نمیدونم. جدیدا ی تبلیغ اومده باید ببندیش. از اون متنفرم. فقط میگم تو روح...

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

وای چقد ب امضات خندیدم استارتر 🤣🤣🤦🏻‍♀️

حالم اصن خوب نبود مرسی😂❤️ 

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩