2777
2789
عنوان

ای کاش...

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 26 پست

فقط تا میتونی مایعات زیاد بخور تا سم شیمی زود از بدنت خارج بشه من اب میوه نیتونستم زیاد بخورم ولی میوه میتونستم بخورم  و اینکه دکتر من برا دردام دگزا نوشته بود که ای کاش نمیزدم باعث شد پاهام ورم کنه و دو ماه از پا درد نتونم راه برم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط تا میتونی مایعات زیاد بخور تا سم شیمی زود از بدنت خارج بشه من اب میوه نیتونستم زیاد بخورم ولی می ...

دکتر برای منم دگزا نوشت بعد جلسه پنجم ،بعد شیمی درمانی ۶ تا دگزا میزنم ،ینی نزنم؟ وای من نمیخوام رو صورتم لکه بیفته😭 میشه قبلش ضدافتابی چیزی زد ک رو صورتم لکه نیفته

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
دکتر برای منم دگزا نوشت بعد جلسه پنجم ،بعد شیمی درمانی ۶ تا دگزا میزنم ،ینی نزنم؟ وای من نمیخوام رو ...

من 16 تا دگزا زدم به نظر من اگه میتونی تحمل کنی نزن من یه دوست دیگه داشتم دکتر اون گفته بود یکم تریاک قاطی چای کن بخور  اون دگزا نزد عزیزم اون لک هم رفع میشه  نمیدونم شاید من زیاد رفت اومد کردم موقع پرتو درمانی  چون تو ماشین زیاد بودم پوستم اینجوری شده  ببین عوارض برا هر کسی متفاوته ممکنه دگزا عوارضی که من دادم رو تو نده ولی خب دگزا در هر حالت بده این بار که رفتی پیش دکترت بپرس 

من 16 تا دگزا زدم به نظر من اگه میتونی تحمل کنی نزن من یه دوست دیگه داشتم دکتر اون گفته بود یکم تریا ...

خیلی ممنونم عزیزم اره میتونم تحمل کنم اصلا این جلسات اخرو درد ندارم فک میکردم لازمه دگزا بزنم

خیلی ممنونم عزیزم اره میتونم تحمل کنم اصلا این جلسات اخرو درد ندارم فک میکردم لازمه دگزا بزنم

ولی برا من این جلسات اخر خیلی درد داشت یعنی اینقدر استخون در د داشتم انگار سوزن تو فرو میکردی چار جلسه اون بی حالی و زخم دهان و سردرد 

ولی برا من این جلسات اخر خیلی درد داشت یعنی اینقدر استخون در د داشتم انگار سوزن تو فرو میکردی چار جل ...

عزیزم ایشالا دیگه درد و رنج نکشی و روزهای خوبی در انتظارت باشه 💚 من فقط درد کمی تو کمر و قفسه سینه و دنده دارم بعد هی میگم نکنه پخش شده نکنه بدتر شدم 

ب هر حال خدا بزرگه خدا خودش کمک کنه

عزیزم ایشالا دیگه درد و رنج نکشی و روزهای خوبی در انتظارت باشه 💚 من فقط درد کمی تو کمر و قفسه سینه ...

ممنون انشاله تو هم سلامتی رو خیلی زود بدست بیاری  تو هنوز شیمی درمانی میشی و به خاطر اونه و اینکه مگه دکتر برات اسکن استخوان ننوشته بود ؟

ممنون انشاله تو هم سلامتی رو خیلی زود بدست بیاری  تو هنوز شیمی درمانی میشی و به خاطر اونه و این ...

چرا گلم اسکن تمام بدن و استخوان شدم جایی درگیر نشده بود،دوشنبه هفته اینده جلسه هفتممه و شهریور انشاالله اخرین جلسه س بعدش عمل میشم