فقط تا میتونی مایعات زیاد بخور تا سم شیمی زود از بدنت خارج بشه من اب میوه نیتونستم زیاد بخورم ولی میوه میتونستم بخورم و اینکه دکتر من برا دردام دگزا نوشته بود که ای کاش نمیزدم باعث شد پاهام ورم کنه و دو ماه از پا درد نتونم راه برم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط تا میتونی مایعات زیاد بخور تا سم شیمی زود از بدنت خارج بشه من اب میوه نیتونستم زیاد بخورم ولی می ...
دکتر برای منم دگزا نوشت بعد جلسه پنجم ،بعد شیمی درمانی ۶ تا دگزا میزنم ،ینی نزنم؟ وای من نمیخوام رو صورتم لکه بیفته😭 میشه قبلش ضدافتابی چیزی زد ک رو صورتم لکه نیفته
آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
دکتر برای منم دگزا نوشت بعد جلسه پنجم ،بعد شیمی درمانی ۶ تا دگزا میزنم ،ینی نزنم؟ وای من نمیخوام رو ...
من 16 تا دگزا زدم به نظر من اگه میتونی تحمل کنی نزن من یه دوست دیگه داشتم دکتر اون گفته بود یکم تریاک قاطی چای کن بخور اون دگزا نزد عزیزم اون لک هم رفع میشه نمیدونم شاید من زیاد رفت اومد کردم موقع پرتو درمانی چون تو ماشین زیاد بودم پوستم اینجوری شده ببین عوارض برا هر کسی متفاوته ممکنه دگزا عوارضی که من دادم رو تو نده ولی خب دگزا در هر حالت بده این بار که رفتی پیش دکترت بپرس