2777
2789
عنوان

دانشگاه

95 بازدید | 8 پست

دوستان لطفا لطفا از تاپیکم رد نشین‌و راهنماییم کنید ازتون خواهش می‌کنم چون واقعا استرس دارم و ب راهنماییتون نیاز دارم ، من قراره واسه مهر دانشگاه ثبت نام کنم دانشگاه پیام نور … بعد شهر غریبم و هیچ دوستی ندارم و اینک از بچکی عادت دارم همه جا با همراه میرم اصلا نمیتونم تنها برم دوست داشتم واسه کارای ثبت نام با دوستی کسی برم ، حالا چجوری روز اول تنها برم توروخدا نگین مگ چیه من واقعا نمیتونم 🥺دوست داشتم یاهم بریم دنبال کارا باهم بریم دنبال کلاس 

بنظر شما هیچ راهی هست ک یجوری یکی از همکلاسیای آینده مو پیدا کنم و باهم قرار بداریم ؟ 🥺 اخه شهر مون کوچیکه پیج دانشگاه کلا ۵۰۰ فالور داشت ینی یکی شون همون رشته من نیست ؟ چجوری پیدا کنم ؟ حتی میخواستم بگم ی بلاگر استوری کنه 😂🥺 خودم خندم میگیره اما دست خودم نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر ۱۸ سالته برو حضوری دانشگاه پیام نور توی این سن حیفه💔❤️

۲۰ سالمه عزیزم .. اخه ازدواج کردم و آزاد خیلی رو کلاسا حساسن ممکنه سختم بشه یا یهو باردار شم نتونم کلاس بزم پیام نور میگن کمتر گیر میده 🥺💕

۲۰ سالمه عزیزم .. اخه ازدواج کردم و آزاد خیلی رو کلاسا حساسن ممکنه سختم بشه یا یهو باردار شم نتونم ک ...

خب پس اگر متاهلی و قصد بارداری داری پیام نور بنویس

گرچه اینم بگم پیام نور سخته خیلی ازموناش و طول میکشه واحداش

اما خب غیر حضوریه

حتما جلسات اول برو پیش استادا بگو متاهلم شاغلم نمیتونم بیام سر کلاس ولی تا بشه میام

ک کارای کلاسی رو انجام بدی نمره بگیری

در شرایط متاهلی و اینکه میگی قصد بارداری داری

تصمیم خوبیه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥