2777
2789
عنوان

دانشگاه

95 بازدید | 8 پست

دوستان لطفا لطفا از تاپیکم رد نشین‌و راهنماییم کنید ازتون خواهش می‌کنم چون واقعا استرس دارم و ب راهنماییتون نیاز دارم ، من قراره واسه مهر دانشگاه ثبت نام کنم دانشگاه پیام نور … بعد شهر غریبم و هیچ دوستی ندارم و اینک از بچکی عادت دارم همه جا با همراه میرم اصلا نمیتونم تنها برم دوست داشتم واسه کارای ثبت نام با دوستی کسی برم ، حالا چجوری روز اول تنها برم توروخدا نگین مگ چیه من واقعا نمیتونم 🥺دوست داشتم یاهم بریم دنبال کارا باهم بریم دنبال کلاس 

بنظر شما هیچ راهی هست ک یجوری یکی از همکلاسیای آینده مو پیدا کنم و باهم قرار بداریم ؟ 🥺 اخه شهر مون کوچیکه پیج دانشگاه کلا ۵۰۰ فالور داشت ینی یکی شون همون رشته من نیست ؟ چجوری پیدا کنم ؟ حتی میخواستم بگم ی بلاگر استوری کنه 😂🥺 خودم خندم میگیره اما دست خودم نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ۱۸ سالته برو حضوری دانشگاه پیام نور توی این سن حیفه💔❤️

۲۰ سالمه عزیزم .. اخه ازدواج کردم و آزاد خیلی رو کلاسا حساسن ممکنه سختم بشه یا یهو باردار شم نتونم کلاس بزم پیام نور میگن کمتر گیر میده 🥺💕

۲۰ سالمه عزیزم .. اخه ازدواج کردم و آزاد خیلی رو کلاسا حساسن ممکنه سختم بشه یا یهو باردار شم نتونم ک ...

خب پس اگر متاهلی و قصد بارداری داری پیام نور بنویس

گرچه اینم بگم پیام نور سخته خیلی ازموناش و طول میکشه واحداش

اما خب غیر حضوریه

حتما جلسات اول برو پیش استادا بگو متاهلم شاغلم نمیتونم بیام سر کلاس ولی تا بشه میام

ک کارای کلاسی رو انجام بدی نمره بگیری

در شرایط متاهلی و اینکه میگی قصد بارداری داری

تصمیم خوبیه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥