2777
2789
عنوان

خدا تو نیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین ها نصیبت

تا دیدار تو یک شیشه فاصله است و من مثل ماهی میان تنگ و تنگ میان دریا🌿🤍به یک صلوات مهمونم کن🔮مهربونی توی وجودمه🌱شخصیت آرومی دارم🦋شخصیت من مثل اثر انگشتم شبیه هیچکس نیست😁پر از وایب مثبت شور و اشتیاق🎈شعر و شاعری رو دوست دارم🥹خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🧬پس خوشبخت باشیم.🧸همیشه امیدوار هستم☘️خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ای درست در نقطه آغاز هستی🪹امام زمانی ام و دینم رو دوست دارم🌊توی تاپیک های مذهبی حتما من رو تگ کنید @smile_10 هستم🫧با دل های پاکتون برام دعا کنید به حاجتم برسم❤️ وقتیکه زندگی من هیچ چیز نبود هیچ چیز به جز تیک تاک ساعت دیواری دریافتم باید، باید، باید دیوانه وار دوست بدارم کسی را که مثل هیچ کس نیست..🤍🌿

اونایی که میگن شاید امتحان ،این فقط توجیه اینطوری نباید قانع کرد

اصلا امتحان تا کی و کجا.. عمر رفته ی ما چی؟؟ سفیدی موهامون چی؟؟ درد گرفتنای قلبمون چی؟؟؟  یه بار به صلاح نبود دو بار به صلاح نبود اصلا پنج باااار به صلاحمون نبود، نه اینکه هیچی به صلاحمون نباشه!!! بابا آدمیم ناسلامتی احساس داریم هر ضربه به قلبمون آسیب میزنه

فداتشم اخه همینجوری دعا هم کنی که اتفاقی نمی افته

یعنی تاثیر داره ها  ولی از تو حرکت از خدا برکت دیگ

مثلا من بشخصه یه ماشینی رو دوست دارم ۳ میلیارد قیمتشم

یک سال تمام اگه دعا کنم میرسم به این ماشین؟!

باید آرزوت منطقی باشه واسش تلاش کنی  مطمعن باش خدا هم هواتو داره و بهش میرسی

اونایی که میگن شاید امتحان ،این فقط توجیه اینطوری نباید قانع کرد اصلا امتحان تا کی و کجا.. عمر رفته ...

👌👌👌👌اگه صلاح اینه من ترجیح میدم اونی بشه که خودم میخوام حداقل دلم خوشه به خواستم رسیدم

بدتر از این فکر نکنم بشه

از هر لحاظ

🇮🇷🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اونایی که میگن شاید امتحان ،این فقط توجیه اینطوری نباید قانع کرد اصلا امتحان تا کی و کجا.. عمر رفته ...

عزیزم 

حتما اتفاقات خوبی در زندگیتون می‌افته ان شاء اللّٰه  

کی گفته همیشه امتحان ؟ 

عوضش بیشتر ب خدا نزدیک میشی 

عزیزم خیلی دلایل داره 

میتونی زنگ بزنی دفتر مراجع یا یکی که می‌دونه بپرسی 

میترسم اشتباه راهنمایی کنم ❤️🤌🏻 

ان شاء اللّٰه حال دلت همیشه خوب باشه گل 

فداتشم اخه همینجوری دعا هم کنی که اتفاقی نمی افته یعنی تاثیر داره ها  ولی از تو حرکت از خدا بر ...

من دیگ از خدا چیزی نمیخوام خودم الان با مرده هیچ فرقی ندارم آیندم خراب شده و قراره خرابتر سه 

من فقط میخوام بابام یکم سرعقل بیاد هی معرکه نگبره بیخودی مثل بقیه پدرا پدری کنه سوختیم