2777
2789
عنوان

خدا تو نیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 34 پست
من نماز نمیخونم و قرآنم نمیخونم  اینو بخونم حاجت مبده؟

شما ب چیزایی که خدا گفته گوش نمیدی !!؟ 

پس دیگه از این به بعد نه برای اینکه حاجتتو بده برای خودت برای خدای خودت با عشق نماز بخون حتما حاجتت داده میشه ان شاء اللّٰه ❤️ متوسل شو ب ائمه

👌👌👌👌اگه صلاح اینه من ترجیح میدم اونی بشه که خودم میخوام حداقل دلم خوشه به خواستم رسیدم بدتر از ...

اسم بوبختیو میذارن صلاح کار

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیگ از خدا چیزی نمیخوام خودم الان با مرده هیچ فرقی ندارم آیندم خراب شده و قراره خرابتر سه  ...

نمیدونم بابات چیکار کرده که اینو میگی  محدودت میکنه یا سرت داد میزنه  یا خسیسه  نمیدونم

ولی بابای  من  محدودم کرد   سرم تا دلت بخواد داد زد

حسرت خیلی چیزارو به دلم گذاشت با اینکه میتونست بخره

من دو سال توی تایم کنکورم افسرده شدم

ولی چقدر ناراحتی کنم؟!  خودم از چص ناله خسته شدم دیگ

بخدا هممون مشکلات خودمونو داریم   کم نیار فقط همین

اینکه اینقدر به فکر خودکشی هستی  تاثیر بشدت منفی رو تمام کارات  رو ذهنت و رو زندگیت داری

میتونی اون مدت انجام بدی بلخره مسلمون ک هستیم خدا ام ک بخشنده. من کلا نتونستم خودم انجام بدم نایب گ ...

ببخشید میشه شماره نایبتو بدی منم یه بار دادم برام گرفتن ولی حاجتم براورده نشد فکر کردم شاید مراقبت نکرده

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏