2777
2789
عنوان

نظرتون بگین

45 بازدید | 7 پست

زندگی در  تهران یا کرج برای یک دختر تنها با حقوق ۱۰ تومن امکان پذیره؟

این درنظر بگیرین که دانشجو باشه

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
تهران که اصلا

خوابگاه وغذا بهش میدن

اون ده تومن یعنی کافی نیسته

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران که اصلا

بستگی داره کجای تهران

اطراف تهران باشی ،اگر بتونی با چند نفر یه خونه مشترک اجاره کنید و کرایه خونه ات بالا نباشه و هزینه رفت و امد و خورد و خوراک ازین ۱۰ تومن برات بمونه اره،اگر قرار باشه تنهایی خونه اجاره کنی و ۵،۶ تومن اجاره بدی تهش چیزی برای خودت نمیمونه

تو دیوار میتونی سرچ کنی خونه های اجاره ای تو کرج و تهران رو ببینی.. حساب کتاب کنی ببینی میتونی کرایه بدی تنها اجاره کنی

ملک های ۳۰،۴۰ متری هست برای یکی مثل شما که تنهایی خوبه کرایه اش کمتره

نگاه

اپارتمان ۳۰ متری

۵تومن پیش

۳ کرایه..

از ۱۰ تومن ۷ تومن واسه خودت میمونه..

بستگی داره کجا بخوای اجاره کنی،محل کارت کجاست ،دانشگاهت کجاست.. یه جا باید بگیری یا مترو نزدیکت باشه که فاصله محل کار و خونه و دانشگاه به چشمت نیاد و هزینه رفت و امد زیاد نشه.. مترو ولقعا مفت.. اگر نه اطراف محل کار یا دانشگاهت مترو نیست ،باید دید میشه مثلا با یه تاکسی برسی به مترو و صرفه جویی شه تو هزینه هات.. تو تهران اگر بخوای با تاکسی این ور اون ور بری کل حقوق و وقتت تو این ترافیک و.. میره پای رفت و امد..

باید بری تو بنگاه ها جستجو کنی ببینی اپارتمان تو محل امن و کمتر شلوغ هست که با جیب تو جور در بیاد