2777
2789
اره دیگه حوصله کنکور ندارم  فقط به درد آموزشو پروش میخوره گرایش ابتدایی  یا پیش و مهد&nb ...

خب ۴ سال عمرت رو بذاری شاید اموزش مرورش استخدامی نذاشت

نمیتونی همزمان با دانشگاه برای کنکور بخونی؟

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم چشم لطفا ک انقد دلت میخواد من مطالعه کنم یه کتاب سیاسی و اقتصادی ک خوندی معرفی کن ک منم برم بخ ...

من اسم اقتصاد نیاوردم😜 حقوقی گفتم

در کنار هر رشته دیگه حقوق هم پ نور بخون

من دانشگاه صنعتی مهندسی خوندم اما حقوق هم خوندم نگاهت به دنیا عوض میشه

همون چارت رشته حقوق و بعد کتب حقوق بین الملل بخون

درمورد سیاست هم اول لازمه حداقل یکسال اصل قانون اساسی ایران و اینکه از کدوم کشورها گرفته شده و تحلیلشو بخونی

تو روانشناسیم که کتب غربی و اسلامی موجوده هرکدوم دوست داری

من فعلا هنر زناشویی از یه نویسنده غربی و مادر کافیو دارم میخونم

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
شماهم نمیتونی از سیاست کثیف و لجن اینا چیزی سر در بیاری من نه از پورعباس دفاع میکنم نع از دیوان همشو ...

یکم اروم باش اول

دوما من گفتم نقد نکن؟؟؟ گفتم به این ادم نگو بی‌سواد با این تحصیلات

شما هم بااین عینک سیاه‌بینی خودت خوش باش

فقط بدون صدبرابر انرژی منفی به خودت و وجودت داری تزریق میکنی

من اسم اقتصاد نیاوردم😜 حقوقی گفتم در کنار هر رشته دیگه حقوق هم پ نور بخون من دانشگاه صنعتی مهندسی ...

خب ک چی؟

اگ یه روز دکتری رو ببینم ک دانش آموخته دانشگاه شهید بهشتیه و یه تشخیص ساده رو نتونه انجام بده بازم میگم بش بیسواد....

الانم از انگلیس و بهترین دانشگاه دنیا مدرک بگیری و نتونی پیش بینی کنی چنین تغیری بیشتر ب ضرر دانش آموز است بازم از نگاه من میشی بیسواد یا شایدم با سوادی ک دنبال منافع خودشه فقط.....وگرنه مدرک فقط یه اسمه مهم اینه ک تو عمل چ طوری باشه......

راستی مدرک و پرستیژ و کتاب خوندن برای کسی شعور نمیاره ...این رفتارت و طرز بر خوردته ک نشون میده کجای کاری بانوی موفق....ما الان تو شرایط خوبی نیستیم و داریم از سنجش گله‌گی میکنیم و خب حقم داریم پنج روز ک تو آب نمکیم ....شما ب جای اینک با دلیل مخالفتتو توضیح بدی میای ب دوستمون میگی ک کلا سواد تو و پدر و مادرت رو با هم جمع کنن دکتری نمیشه😑 شما ب پدر و مادرش چ کار داری ؟نمیدونی ک آدما رو پدر و مادرشون حساسن؟ تو کتاب مادر کافی نگفته بودن ب والدین بقیه نباید توهین کرد هر چند کوچک؟.....

دیگ حرفی ندارم شب خوش😘

خب ک چی؟ اگ یه روز دکتری رو ببینم ک دانش آموخته دانشگاه شهید بهشتیه و یه تشخیص ساده رو نتونه انجام ...

من اتفاقا با دلیل گفتم

ایشون در حساس ترین زمان نتیجه دهی کار سازمان، درگیر خاله زنک بازی دیوان شدن و همینطور قضاوت افتضاح رسانه درمورد شخص دکتر و سازمان

درمورد شعور و تحصیلات، تحصیلات قطعاااااا شعور میاره

اگر کسی بعد از تحصیل شعورش کمه، قطعا قبل از تحصیلات خیلی خیلی شعورش کمتر بوده

من انتخاب رشته و مشاور کنکورم هستم

بعد از دیدن نتایج اگر کمک خواستی هستم😃

من اتفاقا با دلیل گفتم ایشون در حساس ترین زمان نتیجه دهی کار سازمان، درگیر خاله زنک بازی دیوان شدن ...

اصلا کسی روی سخنش این شخصی ک شما گفتی نبود ما کلا گفتیم ک یه مشت بی سوادن ک اومدن معدل رو قاطی دانشگاه کردن وقتی زیر ساختشو نداشتن.........تازه حتی این روش نتیجه هم بده کلی توش نا عدالتی شد و من ب شخصه میدیدم چ جوری سر امتحانات نهایی تقلب میکنن ک ۴۰ درصد نتایج رو هم داشت.....ولی کنکور ب نسبت امنیتش خیلیییی بالاتر بود ، یعنی خودشون نباید اینو تشخیص میدادن ک در حق بچه های مردم اجهاف نشه؟ خیلی واضح بود ک شرط قطعی معدل ب  ضرر اکثر بچه هاس و کسایی ک این قانون رو گذاشتن یا سواد نداشتن یا ب نفعشون بوده....

در ضمن من از کسی ک همش پست و مدارک خودشو میکوبونه تو سر بقیه و تحقیرشون میکنه و خودشو از همه بالاتر میبینه هرگزززز کمک نمیخوام ولی مرسی ک گفتی😘 

اصلا کسی روی سخنش این شخصی ک شما گفتی نبود ما کلا گفتیم ک یه مشت بی سوادن ک اومدن معدل رو قاطی دانشگ ...

درمورد معدل

درسته باید عدالت و امنیت ایجاد بشه

اما باتمام وجودم دیدم که تو چندسال اخیر به شکل افتضاحی کنکور برا بچه پولدارا بود و تستی سوال حل کن ها

اما تو سیستان هم میشه کتبی ۱۹ شد

تو خوزستان و ایلام هم میشه ۱۹ شد

پس ب عدالت نزدیکتره

فعلا