2777
2789
این چه طرز حرف زدنه ؟!  امشب مهلت اخرشه😒

چون ک خب چرت میگفتن تاکیدم داشتن رو خبر دروغشون امشبم نمیاد چون نتونستن ترازبندی و درصد گیری درستی داشته باشن از هر رتبه چندتا هست الان تا درست نشه نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه 😄 چند سالته  چه کاری  چه رشته ای

مچکر

نمیدونم ولی من برای کنکور نخوندم درست حسابی،نمیخوام رشته اصلیم باشه،بعدا کنکور میدم،حالا هر رشته ای شد

فعلا فقط میخوام یه نظمی بدم به زندگیم،ساعت خوابم و یه سری چیزام درست شه،بیکار بودن داغونم کرده

۲۴ سالمه

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
ای بابا بگو تو زندگیم تا ب حال کتاب نخوندم... دیگ هم منو ریپ نزن حوصلتو ندارم

شما برو رو املا و اطلاعات عمومی و حقوقیت کار کن

الکی نچرخ اینجا که تو همین سطح زیر صفر بمونی😒

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
شما برو رو املا و اطلاعات عمومی و حقوقیت کار کن الکی نچرخ اینجا که تو همین سطح زیر صفر بمونی😒

شما هم‌ برو رو خودت کار کن ک تو زندگی بقیه فضولی نکنی و تو کاری ک اصلا بت ربطی نداره دخالت نکنی

املا و اطلاعات عمومی منم اصلا ب شما ربطی نداره و شما اگ خودت یه ذره سواد و تحصیلات داشتی تفکراتتو با دلیل توضیح میدادی ن اینک بیای ب پدر و مادر بقیه توهین کنی...همین ک ب پدر و مادر اون دوستمون توهین کردی نشون دادی ک حتی ارزش سطح زیر صفرم نداری.....

حالا برو ......

منم قصدشو دارم  علوم تربیتی خوبه به نظرت ؟ پیام نور

نمیدونم والا

بازار کارش چجوریاست،اگر میخوای به عنوان رشته اصلیت ادامه بدی خیلی با دقت انتخاب کن

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
🟢 براساس شنیده‌ها، علت طولانی شدن فرآیند اعلام کارنامه‌ها و رتبه‌ها، عدم قابلیت تفکیک پذیری تراز ح ...

الهی بگردم یه جا نوشته بود اگه میدادن قلمچی تصیح کنه تا عصر هم رتبه هم درصدا میومد شبم پشتیبان زنگ میزد🤣💔

چه زود یک سال شد....😔💔   
شما هم‌ برو رو خودت کار کن ک تو زندگی بقیه فضولی نکنی و تو کاری ک اصلا بت ربطی نداره دخالت نکنی امل ...

شما و زندگیتون در حدی نیست که ادم وقت بذاره برا دخالت توش

من درمورد سنجش و دیوان نظر دادم

اما الان ناراحت شو ولی تلنگر میزنم بهت بدونی

تو اگه الان تحصیلکرده و باسواد نشی، بچت از تو الگو میگیره و دگم میمونه

پس بخاطر نسلت هم که شده برو مطالعه کن

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
شما و زندگیتون در حدی نیست که ادم وقت بذاره برا دخالت توش من درمورد سنجش و دیوان نظر دادم اما الان ...

عزیزم چشم لطفا ک انقد دلت میخواد من مطالعه کنم یه کتاب سیاسی و اقتصادی ک خوندی معرفی کن ک منم برم بخونم....

شما و دور و بریات اسم کتابهایی ک من خوندمم نمیتونی بخونی حتی بعنوان یک نوجوان یاد بگیر حمایت کنی ...

شماهم نمیتونی از سیاست کثیف و لجن اینا چیزی سر در بیاری من نه از پورعباس دفاع میکنم نع از دیوان همشون لجنن بعدهم هیچ ربطی به تحصیلات نداره که به دوستان دیگه بی حرمتی میکنی خانم ، ما به عنوان حق شهروندی باید از حقمون دفاع کنیم و نظر بدیم شمل انقدر لولتون پایینه که میگید چرا از کسی که دکتری انگلیس داره نقد میکنید ، نقد حق همه ماست چه کسی که بی سواد باشه چه کسی که دکتری داشته باشه نه بزاریم یه مشت مفت خور عوضی حقمون بخورن بعد بگن اینا خر بودن نفهمیدن چه بلایی سرشون اوردیم صداشونم در نیومد..... واقعا متاسفم براتون......

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛