2789
شما درست میگی قسم میخورم جمع تحصیلات خودت و پدر و مادرت باهم دکتری نمیشه بعد طرف دکتراشو انگلست ...

کلی مدرک پولی ریخته شده تو دنیا

اگه واقعا انقد کار بلد بودن چندین بار کمیسیون برگذار شد براش متوجهمیشدن که اقا امکان بروز چنینخطایی هست یا توی همین رتبه بندی بیان ریز بینی کنن حتی برای یک صدم درصد

شما درست میگی قسم میخورم جمع تحصیلات خودت و پدر و مادرت باهم دکتری نمیشه بعد طرف دکتراشو انگلست ...

اره تو خوبی 

بابت این حجم از نبوغ و شعورت به خودت و والدین دکترت تبریک میگم 

تا وقتی کشورمون نوابغی مثل تو داره هیچ وقت دیگه کسی نمیتونه بهمون بگه جهان سومی😁

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ربط داره.... کسی ک اون بالا نشسته باید انقد کارشناس باشه و قدرت پیش بینیه بالایی داشته باشه و بتونه ...

فقط کورکورانه حمایت میکنن 

احمقانه تعصب خرج میکنن 

و در اوج بیسوادی احساس علامه دهر بودن دارن 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
جسارتا ریسک 😜خانوم جیران این وقتی که میذاری برای انتقاد به ادمهای گنده‌تر از خودت برو بشین چهارتا ...

جسارتا من جیران نیستم و برو نام کاربریمو بخون😂

جسارتا چن تا از کتابایی ک خوندین و میشه معرفی کنین ؟

کسی هم از اول بات کاری نداشت و ما داریم از حقمون دفاع میکنیم و شما پریدی وسط حرف ما پس ب سلامت بای😘

راستی بابات وزیر سازمان سنجشه ک انقد اتیش گرفتی؟

جسارتا من جیران نیستم و برو نام کاربریمو بخون😂 جسارتا چن تا از کتابایی ک خوندین و میشه معرفی کنین ...

عه این چه حرفیه ب دکتر میزنی؟؟؟ 

زشتههههه

حالا وقت نداره بره سرچ کنه اسم کتاب پیدا کنه، سرش شلوغه😁

جسارتا من جیران نیستم و برو نام کاربریمو بخون😂 جسارتا چن تا از کتابایی ک خوندین و میشه معرفی کنین ...

شما و دور و بریات اسم کتابهایی ک من خوندمم نمیتونی بخونی حتی

بعنوان یک نوجوان یاد بگیر حمایت کنی از جریان روبروی فساد

پور عباس یک تنه جلوی دیوان ایستاده تا تقلب رواج پیدا نکنه

امسال تمام جو سنجس استرس و ماجرای حقوقی بوده

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد

ببخشید دخترا میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنید؟

براتون صلوات میفرستم

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
ببخشید دخترا میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنید؟ براتون صلوات میفرستم

عزیزم نی نی یار گفت گزارش الکی بزنین لغو میشین 🤍

بذار تو تاپیک حذف فردا از ساعت 10:30تا12بازه

سرکار میری ؟ فکر میکردم تحصیلات دانشگاهی داری  راست میگن شخصیت ربطی به تحصیلات نداره

😂تعریف بود؟مرسی

نه هنوز ولی امسال احتمالا یا سرکار میرم یا دانشگاه شایدم هر دو

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
ربطی ب بی سوادی نداره ها چون نمره و کنکور توامان رتبه میسازه تشابه تراز طبیعیه

اگر انقدر طبیعیه لطف کنن زودتر نتایجو بگن

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست