2777
2789
پس چرا میگن ۱۸سالگی ادم بچس و انتخاب درست نمیکنه؟ یا مثلا نامزد من۲۴سالشه به هرکی میگم میگه وای بچس ...

18بچه نیس 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا میگن ۱۸سالگی ادم بچس و انتخاب درست نمیکنه؟ یا مثلا نامزد من۲۴سالشه به هرکی میگم میگه وای بچس ...

نه بابا کی گفته ۱۸ بچس البته درسته یه وقتای نا پخته عمل میکردم اما بچه نبودم

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
 نه بابا کی گفته ۱۸ بچس البته درسته یه وقتای نا پخته عمل میکردم اما بچه نبودم

حتی ادم۵۰ساله هم ناپخته عمل میکنه 

ادمیم پیغمبر که نیستیم🚶🏻‍♀️

اونایی که بهت میگم زود ازدواج کردی چه جوری باهاشون برخورد میکنی؟

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

تاپیک دختران مجرد

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
حتی ادم۵۰ساله هم ناپخته عمل میکنه  ادمیم پیغمبر که نیستیم🚶🏻‍♀️ اونایی که بهت میگم زود ازدوا ...

ببین من خانوادمم خیلی باهام دعوا کردن که الان زوده برات 

اما من واقعا میخاستم طرف ام رو 

خاله هام میگن زود بود برات اطرافیان ام میگن اما برام اصلا مهم نیست 

من اونی که میخاستم رو‌رسیدم بهش حالا هرکی هرچی میخاد بگه

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
نه نداشتم خیلی دلم می خواست ازدواج کنم ولی نشد

قسمتت میشه الهی 

یکی ازدواج میکنه همه میگن چرا زود ازدواج کردی 

هعی حرص میخوره چرا زود ازدواج کردم

یکی سنش میره بالا وشوهر نمیکنه بقیه میگن چرا شوهر نکرده

چل شدم بخدا🚶🏻‍♀️

چرا بابا صدتا داشتم از ۱۵ سالگی الانم هست ولی اونی که من میخام نیس هرکدوم یه ایرادی داره🥲

هر کسی یه ایرادی داره ... ادم کامل پبدا نمیشه 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
ببین من خانوادمم خیلی باهام دعوا کردن که الان زوده برات  اما من واقعا میخاستم طرف ام رو& ...

درستشم همینه

قسمتت تواین سن بوده 

من نمیفهمم بقیه چرا اینقدر نظر میدن

درستشم همینه قسمتت تواین سن بوده  من نمیفهمم بقیه چرا اینقدر نظر میدن

آره دقیقا قسمت من همین بوده

واقعا به این نتیجه رسیدم که یه چیزای دست ادم‌نیست و تو سرنوشتش هست 

مثل همین ازدواج ام که اصلااا فکرش رو‌نمیکردم۲۱ سالگی خونه خودم باشم