2777
2789
عنوان

کارمند شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3229 بازدید | 137 پست
شما که از کارمندی بدتون میاد بهتره دنبال شغل دیگه ای باشی و جاتو بدی به کسی که واقعا به این شغل نیاز ...

مامان بابام نمیزارن چون فکر میکنن کارمندی خیلی خوبه

خب که چی 
اره تازه برای یه زن بخقوص جامع ماباید شغلی باشه هم تو امنیت باشه و اینکهب خونه زندگیش بتونه برسه الب ...

ماخودمون ی فست فودی زدیم یهو کرونا اومد ورشکست شدیم وقتی بری توکار ازاد باید همه ریسکیم قبول کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ماهم میخایم درکنار کارمندی یه شغل دیگم راه بندازیم البته فقط شوهرم کارمنده من فعلا بیکارم

من خودم خرید و فروش ماشینم میکنم😅

البته از اول سال دیگه نفروختم بازار خرابه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
کارمند بخش خصوصی باشی بهتره یا دولتی؟ 

دولتی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
😁😁میخام ماشین بخرم ببین یکی واسه من میجوری حالا که دستت توکاره

😂😂

کدوم شهری؟

من کرجم

چی میخوای بخری؟

پس چطور یسریا تو خصوصی حقوقشون 35 ب بالاس من فکر میکردم خصوصی بهتر باشه که.. 

نه دولتی بهتره

چون امنیت شغلیشم بیشتره