2777
2789
عنوان

کارمند شدم

3227 بازدید | 137 پست

بچه ها یک هفته ای هست دارم یه شرکت میرم به عنوان حسابدار هفته ای سه روز تا ساعت سه میمونم دو روز تا ساعت یک 

ولی واقعا تو کتم نمیره کارمند بودن . اینکه تمام عمرمو تایممو بزارم برا یکی دیگه کار کنم که تهش بهم یه حقوقی بده 😐واقعا نمیتونم قبول کنم حتی اگه ماهی سی میلیون بده

اخه واقعا با حقوق کارمندی نمیشه به هیچ ارزویی رسید حتی نمیشه یه پراید خرید 

دلم میخاد یه کاری رو خودم شروع کنم اقا بالاسر نداشته باشم واقعا تو کتم نمیره رئیسم از من دیر تر میاد زودتز می‌ره کلی پولداره 

ولی مامان و بابام ارزوشون این بود که کارمند بشم 

نمیدونم چیکار کنم😮‍💨

خب که چی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ماهم دوست داریم برای خودمون کار کنیم و تایممون آزاد تر باشه ولی وقتی سرمایه و زمینه اش رو نداریم چ کنیم‌؟

اگه امکانش رو داری خب بسم الله شروع کن کاری ک دوست داری بکن 

پس ما چطوری با حقوق کارمندی دوتا خونه و دوتا ماشین و زمین خریدیم؟

تازه الان بفکر خرید ویلا هم هستیم😅

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

اگه ایده ای نداری همین کار رو ادامه بده

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡