2777
2789
عنوان

کارمند شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3229 بازدید | 137 پست
پس ما چطوری با حقوق کارمندی دوتا خونه و دوتا ماشین و زمین خریدیم؟ تازه الان بفکر خرید ویلا هم هستیم ...

بابامم کارمنده همه اینارو هم داریم اما بعد از سی سال 

من تو جوونی میخام برسم بهش

خب که چی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس ما چطوری با حقوق کارمندی دوتا خونه و دوتا ماشین و زمین خریدیم؟ تازه الان بفکر خرید ویلا هم هستیم ...

به نظر منم بهترین شغل کارمندیه البته رسمی بشه ادم بعددرکنارشم یه کار دیگه داشته باشی که بهتر ادم همیشه تضمین شغلی داره ریسکیم نداره

من دوس دارم کارمند دولتی باشم مثلا معلم حقوقمو سر ماه بگیرم جای بخام وام بگیریم بدون منت کسی بکشم خودم ضامن خودم باشم روزای تعطیلم تو خونه خودمم با ارامش و اینکه تا اخر عمرم حقوقم هست احتیاج ب کسی ندارم دغدغه تورم اینا ندارم وای جنسام موندن فروش نرفتن همه چیز رفت بالا یا امد پایین شب راحت میخام البته نظر منه 🙂

همسر من لیسانس حسابداری داره میخواستم ببینم میتونه جایی مشغول بشه.....و اینکه حقوق حسابداری چقدره

بستگی به سابقه کارش داره و اینکه اشنا معرفیش کنه 

دیگه حداقلش ده تومن هست

خب که چی 
بابامم کارمنده همه اینارو هم داریم اما بعد از سی سال  من تو جوونی میخام برسم بهش

ما هم پیر نیستیم😅

همسرم۲۸ سالش بود اولین خونه رو خرید

هیچ کمکی هم نداشت

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من دوس دارم کارمند دولتی باشم مثلا معلم حقوقمو سر ماه بگیرم جای بخام وام بگیریم بدون منت کسی بکشم خو ...

واقعا درک نمیکنم اونایی که کارمندی ارزوشونونه

بابا با یه حقوق ده بیست تومن دهنتو میبندن هیچ رویایی برات نمیمونه 😐

خب که چی 
به نظر منم بهترین شغل کارمندیه البته رسمی بشه ادم بعددرکنارشم یه کار دیگه داشته باشی که بهتر ادم همی ...

حداقل میدونی سر ماه فلان قدر حقوق داری و برنامه ریزی میکنی

البته اینو بگم ما وام زیاد میگیریم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.