2777
2789
عنوان

کارمند شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3229 بازدید | 137 پست
خیلی چیزا  حداقل دلم یه ماشین ۲۰۶برا خودم میخاد  ولی با حقوق ده تومن چجوری بهش برسم؟&nbs ...

نه.منظورم رو اشتباه متوجه شدی.

شما میخوای مثلا ۵۰میلیون درآمد داشته باشی در ماه.

درسته؟

خب به نظرت چه کاری میتونه این درامد رو بهت بده؟

فکر میکنی با انجام چه شغلی به این درامد میرسی؟

چه شغل یا کاری تو ذهنته؟

همینم ازمزایا کارمندیه میدونی سنگم از اسمون بیاد توسرماه حقوقتو میگیری میدی جای قسطا استرس اینو ندار ...

کارمندی فقط ساعت کاریش بده

اگر نه با اوضاع الان کم ریسک ترین کاره

تازه اگه تایم کاریت تا ظهر باشه

میتونی دنبال شغل ازادم بری

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا درک نمیکنم اونایی که کارمندی ارزوشونونه بابا با یه حقوق ده بیست تومن دهنتو میبندن هیچ رویایی ...

من واقعا شغل معلمی دوس دارم بعدم به همینم راضیم که یه ماشین خوب داشته باشه با یه شغل که واقعا دوس دارم همش استرس داشتن واسه همه چیز واقعا ارامش ازم میگیرع منم درک نمیکنم اینا کع همش دنبال شغل ازادن ممکنه یه روز ده میلیون کار کنی یه روز صد میلیون یه روز یا یه ماهم هیچی ریسک زیاد وپر استرسیه 

عزیزم توخودت کارمند کجایی ازچندسالگی مشغول شدی؟

کارمند شهرداری

از ۲۵ سالگی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
نه.منظورم رو اشتباه متوجه شدی. شما میخوای مثلا ۵۰میلیون درآمد داشته باشی در ماه. درسته؟ خب به نظر ...

با یه شغلی که درامد ثابت نداشته باشه بشه زیادش کرد 

خب که چی 
منم مشکلم همینه دنبال یه ایدم🥲

عزیزم همه دوس دارن کلیییی درامد داشته باشن ولی خب خیلییی وقتا نمیشه واسه همین کارمندیو سفت میچسبن چون اگه ازکارت بیای بیرون هیچ جا باهمچین کاری این درامدو نداری مثلا به قول خودت همین ده تومن یا پونزده تومن زمستونه بخاری کنارته تابستونه کولر روته نه ازگرما چیزی میفهمی نه ازسرما سنگین ترین چیزیم که برمیداری یه خودکار ولی یه کارگر توگرما سرما باید زحمت بکشه تاده تومن دربیاره یااگه سرمایه داری کاری راه بندازی همیشه استرس داری همیشه درگیرشی یهوام ورشکست میشی 

کارمندی فقط ساعت کاریش بده اگر نه با اوضاع الان کم ریسک ترین کاره تازه اگه تایم کاریت تا ظهر باشه ...

پس قبول داری کارمندی کفاف نمیده که تهش میتونی بری دنبال شغل دوم😐🤌

خب که چی 
کارمندی فقط ساعت کاریش بده اگر نه با اوضاع الان کم ریسک ترین کاره تازه اگه تایم کاریت تا ظهر باشه ...

درسته ماهم میخایم درکنار کارمندی یه شغل دیگم راه بندازیم البته فقط شوهرم کارمنده من فعلا بیکارم

موافقم باهات کارای ازاد همیشه ادم تواسترس وفشار

اره تازه برای یه زن بخقوص جامع ماباید شغلی باشه هم تو امنیت باشه و اینکهب خونه زندگیش بتونه برسه البته برا متاهلا مجردا بحثشون جداست وقت بیشتر داذند تازه بیشتز شغلای ازاد سرمایه میخاد جامعه الان ما واقعااز نظر اقتصادی مشکل داره همه نمیتونن شغل ازاد داشته باشن

اخه همه کارمندا حقوقشون بالا نیست

کارمند داریم هشت تومن میگیره

بستگی به درامدت داره و البته سبک زندگیت

شما که از کارمندی بدتون میاد بهتره دنبال شغل دیگه ای باشی و جاتو بدی به کسی که واقعا به این شغل نیاز داره 

❤️👨‍👩‍👦👼