ارملیسس مدیر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 عنوان 🖤🤍.....۷۰۰ | مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 209 پست سلام میشه برام لغو بزنی خوشگلم ؟ مرسی @نی_نی_یار_3 ممنون پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 1402/05/20 | 15:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_جذاب۸۸ عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 8287 خب توهم اینجوری میگفتی نمیگفتی غلط میکنی و البته میدونم شوخی کردی ولی من ناراحت شدم🙁😂 خب الان اون آلبالو دعوا راه انداخت وگرنه ما اصن دعوا نداشتیم Off..
سعدی_سه عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 965 🫂👩🦯😂 آره ببین من چه بچه ی گلی هستمخوش اخلاق مودب نفس جیگربعد اینجوری با من حرف میزنی😂😂😂 در نی نی سایت هیچ فردی تعلیق نمیشود بلکه از کاربری ایی به کاربری دیگر منتقل می شود😂😁
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 ببین داری دوباره بحث میکنی ببین به اندازه کافی اتصالی زدم یونو؟؟؟ الآنم برو پی کارت... ... تینا ساکت دعوا راه ننداز :/ 💁♀️ پلیز وا :/ دعوا بی دعوا پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 آره ببین من چه بچه ی گلی هستم خوش اخلاق مودب نفس جیگر بعد اینجوری با من حرف م ... آره جیگر بیا بغلم 😂🫂از اولم حتی نباید به شوخی دعوا میکردیم پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
کنکورکنکور عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 11664 دوستان لطف کنین دیگه بحث ادامه ندین تا یکی تعلیق نشه ول کن نیستین😐🤣
دختر_جذاب۸۸ عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 8287 تینا ساکت دعوا راه ننداز :/ 💁♀️ پلیز وا :/ دعوا بی دعوا هوفففف :)اوکی ساناز Off..
سعدی_سه عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 965 خب الان اون آلبالو دعوا راه انداخت وگرنه ما اصن دعوا نداشتیم ننداز گردن آلبالو اون اصلا الان از همه جا بیخبره 😂😂😂😂ولی کلا بیخیال همون دعوا رو به چشم شوخی بیاید ببینمیم ولی خیلی وقت بود دعوا نکرده بودم حالم جا اومد😂😂😂😂 در نی نی سایت هیچ فردی تعلیق نمیشود بلکه از کاربری ایی به کاربری دیگر منتقل می شود😂😁
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 دوستان لطف کنین دیگه بحث ادامه ندین تا یکی تعلیق نشه ول کن نیستین😐🤣 هییی زندگی من دارم جلوشون میگیرم بحث نکنن💁♀️ پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 هوفففف :) اوکی ساناز افرین تینا 👩🦯 پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
سعدی_سه عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 965 آره جیگر بیا بغلم 😂🫂از اولم حتی نباید به شوخی دعوا میکردیم حالا دیگه کردیم دیگه😂😂 در نی نی سایت هیچ فردی تعلیق نمیشود بلکه از کاربری ایی به کاربری دیگر منتقل می شود😂😁
البالوچهههخ عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 4835 ماهم ميتونيم بگيم!!! ولى ما كى خواستيم بگيم كه به ما ميگى نامرد🗿🚬 بگو بگو شما فک میکنین همه چی مسخرس آدما رو اذیت کنید بعد دوباره به کارتون ادامه بدین؟این مجازیه ولی پشت هر اکانت یه آدمه 💔
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 ننداز گردن آلبالو اون اصلا الان از همه جا بیخبره 😂😂😂😂 ولی کلا بیخیال همون دعوا رو به چشم شوخی ب ... دیگه دعوا شوخی نداره سعدی 🤦♀️😂اوکیه از هم دلخور نباشیم دعوا نکنیم و تامام پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست
سعدی_سه عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 965 دوستان لطف کنین دیگه بحث ادامه ندین تا یکی تعلیق نشه ول کن نیستین😐🤣 نه تعلیق رو ندوس😂😂 در نی نی سایت هیچ فردی تعلیق نمیشود بلکه از کاربری ایی به کاربری دیگر منتقل می شود😂😁
دختر_جذاب۸۸ عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 8287 ننداز گردن آلبالو اون اصلا الان از همه جا بیخبره 😂😂😂😂 ولی کلا بیخیال همون دعوا رو به چشم شوخی ب ... ببین دعوا رو شما دوتا راه انداختین حافظ سعدی 😐😂بعدشم همین پست اولتون که گذاشتین تو همین تاپیک خودش یه نوع توهینه Off..
ارملیسس مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 4697 بگو بگو شما فک میکنین همه چی مسخرس آدما رو اذیت کنید بعد دوباره به کارتون ادامه بدین؟این مجازیه ولی ... پ ما آدم نیستیم البالو؟ :) پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست