2789
عنوان

🖤🤍.....۷۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 209 پست
🫂👩‍🦯😂

آره ببین من چه بچه ی گلی هستم

خوش اخلاق 

مودب 

نفس 

جیگر

بعد اینجوری با من حرف میزنی😂😂😂

در نی نی سایت هیچ فردی تعلیق نمیشود بلکه از کاربری ایی به کاربری دیگر منتقل می شود😂😁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین داری دوباره بحث میکنی  ببین به اندازه کافی اتصالی زدم یونو؟؟؟  الآنم برو پی کارت... ...

تینا ساکت دعوا راه ننداز :/ 💁‍♀️ پلیز 

وا :/ دعوا بی دعوا 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

آره ببین من چه بچه ی گلی هستم خوش اخلاق  مودب  نفس  جیگر بعد اینجوری با من حرف م ...

آره جیگر بیا بغلم 😂🫂از اولم حتی نباید به شوخی دعوا میکردیم 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

خب الان اون آلبالو دعوا راه انداخت  وگرنه ما اصن دعوا نداشتیم

ننداز گردن آلبالو اون اصلا الان از همه جا بیخبره 😂😂😂😂

ولی کلا بیخیال همون دعوا رو به چشم شوخی بیاید ببینمیم 

ولی خیلی وقت بود دعوا نکرده بودم حالم جا اومد😂😂😂😂

در نی نی سایت هیچ فردی تعلیق نمیشود بلکه از کاربری ایی به کاربری دیگر منتقل می شود😂😁
دوستان لطف کنین دیگه بحث ادامه ندین  تا یکی تعلیق نشه ول کن نیستین😐🤣

هییی زندگی من دارم جلوشون میگیرم بحث نکنن💁‍♀️

ماهم ميتونيم بگيم!!! ولى ما كى خواستيم بگيم كه به ما ميگى نامرد🗿🚬

بگو بگو شما فک میکنین همه چی مسخرس آدما رو اذیت کنید بعد دوباره به کارتون ادامه بدین؟این مجازیه ولی پشت هر اکانت یه آدمه 

💔
ننداز گردن آلبالو اون اصلا الان از همه جا بیخبره 😂😂😂😂 ولی کلا بیخیال همون دعوا رو به چشم شوخی ب ...

دیگه دعوا شوخی نداره سعدی 🤦‍♀️😂اوکیه از هم دلخور نباشیم 

دعوا نکنیم و تامام

دوستان لطف کنین دیگه بحث ادامه ندین  تا یکی تعلیق نشه ول کن نیستین😐🤣

نه تعلیق رو ندوس😂😂

ننداز گردن آلبالو اون اصلا الان از همه جا بیخبره 😂😂😂😂 ولی کلا بیخیال همون دعوا رو به چشم شوخی ب ...

ببین دعوا رو شما دوتا راه انداختین حافظ سعدی 😐😂

بعدشم همین پست اولتون که گذاشتین تو همین تاپیک خودش یه نوع توهینه

Off..

بگو بگو شما فک میکنین همه چی مسخرس آدما رو اذیت کنید بعد دوباره به کارتون ادامه بدین؟این مجازیه ولی ...

پ ما آدم نیستیم البالو؟ :)