2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رده سنی بزارن برای سایت خیلی خوب میشد 

وای کاش میشد من چند روز پیش فهمیدم ۱۳ ساله هم تو سایت هست همینا باور کن تو تاپیک های طلاق و زناشویی نظر کارشناسانه هم میدن

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!
بی فرهنگی تو ازهمین لحن صحبتت مشخصه من یادم رفت علامت سوال بزارم چون خودمم استرس دارم یهو خبر دادن ا ...

چطور تو عنوان یادت رفت ولی تو پست اولت گذاشتی علامت سوال رو 😐

چه زود یک سال شد....😔💔   
چطور تو عنوان یادت رفت ولی تو پست اولت گذاشتی علامت سوال رو 😐

حق به جانب و فحاش هم هست ولش کن ارزش نداره یه سایت سنجش بلد نیست چک کنه منتظره رشته تاپ هم قبول بشه حتما

دلی که رحمه زخمه💔
حق به جانب و فحاش هم هست ولش کن ارزش نداره یه سایت سنجش بلد نیست چک کنه منتظره رشته تاپ هم قبول بشه ...

چه فحاشی درست صحبت کن وقتی طرف اون مدلی با من صحبت میکنه انتظار داری چه جواب بدم تو اصلا معنی بی فرهنگی رو میدونی یعنی چی وقتی میگین بی فرهنگ انتظار‌ گل و بلبل شنیدن هم نداشته باشین

من سوال پرسیدم‌اینکه عنوان سوالم چطوره و ...به خودم مربوطه ناراحتی از تاپیکن برو بیرون لزومی‌نیس جواب بدی جواب ندی هم نمیگن لالی اینکه برم‌سایت‌سنجش یا بیام اینجا هم به تو هیچ ربطی نداره

فدای سرم قبل حلال کردن نکردن دقت کن این بحث و کی شروع کرد  میتونی به پیام های بالا نگاه کنی

سپردمت به خدا 

حالا هم تو و هم‌دیگران با خیال راحت بشینین منتظر جواب کنکورتون باشی

هیچک کدومتون رو نمیبخشم