2777
2789

میخوام پیاز داغ کنم سینه مرغ بذارم داخلش نصف استکان اب بریزم بمونه کاراملی بشه مرغا هم بپزه و یکم سرخ بشه

حالا کنارش چی بذارم؟ سیب زمین سرخ کرده نباشه چون خیلی خشکه

مثلا گوجه و فلفل دلمه ای باهم تفت بدم خوبه؟دیگه چی بزنم توش 

یا اصلا گوجه خوب نیس؟

ما خامه هم میزنیم به مرغ و پیاز مون یکم تفت بخوره.

بعد با کاهو ریز شده. خیار شور ریز شده و سس مایونز سروش میکنیم.

خامه سلیقه ای هست اما واقعا خوش طعم میشه.

و اصل ساندویچ مرغ، خامه هست....

قارچ هم

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوبه ولی قارچ نداریم

اشکال نداره مهم نیست.

برای طعم دهی بهتر خوبه

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
ممنون خامه داریم پس میزنم داخلش

نوشش جانتون باشه.

ی قاشق بزنید، دوست داشتید دفعات بعد(یا همون موقع بچشید طهمش رو) نصف خامه به مواد مرغ و پیاز اضافه کنید.

پیازجعفری

پیازو خیلی نازک هلالی یا حلقه ای برش بزنید، جعفری ساتوری اضافه کنید، نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری، دارچین، بزنید زیاد، در حد کف ظرف آبلیمو اضافه کنید،کنجد، و خوب هم بزنید بزارید یخچال یکم آب بندازه، برا کنار مرغای خشک عالی میشه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️