2777
2789
عنوان

تجربه من از یه زایمان راحت

1934 بازدید | 23 پست

برای یه زایمان راحت باید پیش از بارداری برنامه ریزی کرد 

ورزش و تحرک خیلی مهمه اگه عضلات کف لگن قوی تری داشته باشید احتمال سقط کمتره و زایمان راحت تری دارید

اضافه وزن باعث میشه بارداری سخت تری داشته باشید قبل از بارداری حتما مشکلات معده و مشکلات هضم و یبوست رو برطرف کنید تا ویار کمتری داشته باشید

انسانیت......

من زایمان دومم تیروئید گرفتم وزنم رفت بالا ۵۰ کیلو بودم آخرای بارداری رسیدم ب ۷۷ کیلو زایمان سختی داشتم 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعی ؟

اره

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

از هفته ۳۰ به بعد پیاده روی داشته باشید البته من خودم از همون اول بارداری روزی یک ساعت پیاده روی رو داشتم 

از هفته ۳۰ به بعد ورزش های سبک رو شروع کنید 

انسانیت......