2777
2789
عنوان

تجربه من از یه زایمان راحت

| مشاهده متن کامل بحث + 1936 بازدید | 23 پست
باید شانس داشته باشی وژنتیکی خوش زا باشی . اصلش اینه بقیش درصد کمی تاثیر می‌ذاره.البته خوش زاهاقبول ...

بین خاله هام یکی شون خوش زاعه،یعنی دردش بگیره نیم ساعتی بچه بدنیا اومده،کلا تو زندگیش درد پریودی نداشته،دخترشم همینجوریه ،موقع پریودیش اصلا درد نداره،ولی من بدبخت و بقیه خاله هامو و دختراشون از درد پریودی می‌میریم و زنده میشیم،زایمان هم فک کنم همینجوری باشه

بین خاله هام یکی شون خوش زاعه،یعنی دردش بگیره نیم ساعتی بچه بدنیا اومده،کلا تو زندگیش درد پریودی ندا ...

منکه خاله هام ومامانم افتضاح بودن میگفتن فقط کرگمونو می‌خواستیم . عمه خانم غیر درد زایمان بعدشم مثل سزارین ها درد داشتن . گفتم من این وسط حتما میمیرم دیگه .رفتم سزارین شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید شانس داشته باشی وژنتیکی خوش زا باشی . اصلش اینه بقیش درصد کمی تاثیر می‌ذاره.البته خوش زاهاقبول ...

من زایمان اولم به شدت سخت بود اما زایمان دومم با رعایت چندتا نکته خیلی خوب بود 

انسانیت......

من زایمان اولم به شدت سخت بود اما زایمان دومم با رعایت چندتا نکته خیلی خوب بود 

اون راهش باز شده دیگه قبلا معمولا شنیدم دومی راحت تره . ومیگن جنسیتم یکم تاثیر داره.تو جفت زایمانات جنسیت بچه هات یکی بود؟

اون راهش باز شده دیگه قبلا معمولا شنیدم دومی راحت تره . ومیگن جنسیتم یکم تاثیر داره.تو جفت زایمانات ...

نه جنسیت ها متفاوت بود 

عزیزم من زایمان اولم نه به تغذیه پیش از بارداری اهمیت دادم 

نه ورزش داشتم قبل از بارداری نه سبک زندگیم رو اصلاح کردم واسه همین درد زیادی کشیدم اما واسه دومی خیلی رعایت کردم و جواب گرفتم

انسانیت......