2777
2789

سلام 

دخترم حدود ده سالشه و دوران بلوغش کم کم داره شروع میشه فعلا از نظر ظاهر تغییری نکرده اما رفتاری خیلییی پرخاشگر شده لطفا راه کار بدین چجوری باهاش رفتار کنم ممنون

غیر از مباحث تغذیه‌ای و بهداشت که باید رعایت کنه و یادش بدین. از لحاظ تربیتی توی این سن سعی کنید بهش احترام بذارین، مثال ازش نظر بخواید ، باهاش بزرگونه تر رفتار کنید مثل قبل نباشه همش دستوری، اینجوری بهتر میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غیر از مباحث تغذیه‌ای و بهداشت که باید رعایت کنه و یادش بدین. از لحاظ تربیتی توی این سن سعی کنید بهش ...

ممنون عزیزم داداشش شیش سالشه خیلی جدیدا با هاش لج میکشه اگر طرف پسرمو بگیرم شروع میکنه داد و بیداد نمیددنم چکار کنم

2802

اگه بتونید مشاور بریدکه چه بهتر اگه نه هم سعی کنید باهاش مثل یه دوست باشید زیاد بهش گیر ندید بعد ها که تغییرات جسمی شروع شد بگید لازم نیست بابتش خجالتی بکشه 

واینکه پای حرفاش بشینید چی عصبیش میکنه تا حد امکان انجام ندید

اگه بتونید مشاور بریدکه چه بهتر اگه نه هم سعی کنید باهاش مثل یه دوست باشید زیاد بهش گیر ندید بعد ها ...

حتما سعی میکنم مشاور ببرمش بنظرتون از کی ببرم جدیدا رفتاراش تغیر کرده و خیلیییی کم سینه هاش تغیر شکل دادن

فضای خونه رو آروم نگه دار یه زمان هایی رو خودت و دخترت دوتایی برید بیرون باهاش مشورت کن 

ازش تعریف کن 

بهش مسئولیت بده

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 

راستش من خودمم ۲۰ سالمه به اندازه شما مامانا وارد نیستم

اگر میتونید پرخاشگریش رو کنترل کنیدو باهاش کنار بیاید که هیچی اگه نه مشاور برید حتما ضرر که نداره باعث میشه بهتردرکش کنید هرچند که بلوغ خب تاثیرات روحی روانی هم داره دیگه

راستش من خودمم ۲۰ سالمه به اندازه شما مامانا وارد نیستم  اگر میتونید پرخاشگریش رو کنترل کنیدو ...

اتفاقا عزیزم شما که سنتون کمتره و این دوران رو تازه گزروندین خیلی کمک بزرگی میکنید چشم حتما راهکاراتونو انجام میدم

اینجا پیام میزارم که برا قانون جذب اگه کمک خواستم بپرسم🙏

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

ببخشید نوشتن شکر گزاری میتونیم هر موقع از روز بنویسیم مثلا ظهر

من صبح سختمه تمرکز کنم

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

سلام خوب هستید؟توی تاپیک پربازدید چند تا از شما در مورد قانون جذب کامنت دیدم ولی اونجا نپرسیدم شاید تعطیل شه

لطفا میکنید در موردش توضیح بدید؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
ببخشید نوشتن شکر گزاری میتونیم هر موقع از روز بنویسیم مثلا ظهر من صبح سختمه تمرکز کنم

بله عزیزم هر موقع باشه شکر گزاری همون صحبت کردن با خداست خداوند همیشه همراه ما هست 

بله عزیزم هر موقع باشه شکر گزاری همون صحبت کردن با خداست خداوند همیشه همراه ما هست 

ببخشید اینقد سوال دارم 

شما برای اعضای بدن کلی شکرگزاری میکنید یا جز جز اعضای بدن رو 

سلام خوب هستید؟توی تاپیک پربازدید چند تا از شما در مورد قانون جذب کامنت دیدم ولی اونجا نپرسیدم شاید ...

سلام عزیزم قانون جذب همین جهان هستی ما هست و باورهامون. هر چی که در اعتقاد ما باشه جهان هستی بی چون و چرا اونو در خدمت ما قرار میده . وقتی شما شروع به شکر گزاری میکنید از هر چی که شکر گزار اون باشید جهان هستی اونو بیشتر میده چون میبینه شما به اون اعتقاد دارید به همین خاطره میگن مراقب حرفهاتون باشین یا بخند به روی دنیا دنیا به روت بخنده. کلید گشایش در این جهان ما شکر گزاری و استغفار هست استغفار تمام سنگینی هایی که به خاطر اعمال خودمون و نسلهای قبلمون هست که الان رو زندگیمونه رو برمیداره و راه گشای ما میشه و علاوه بر اون ارتباطمون با خدای یکتا جوری میشه که خدا رو عین یه دوست عالی کنارت حس میکنی من اصلااااا ادم مذهبی نیستم اما خداروشکر میکنم که با این قانون اشنا شدم چرا که خدای خودمو بهتر شناختم و از اون به بعد خداروشکر انقدررررر پیشرفت کردیم نه تنها در زندگی خودم تاثیر گذاشته بلکه در زندگی اطرافیان دنبالش ب و عزیزمچون در هر نقطه از زندگیت هستی ارامش و اسایش زیادی برای خودت و اطرافیانت به دنبال میاره

2801