2777
2789

چند وقت پیش حدود ۳۸ تومن به دبیرمون دادم برا ی جزوه ای برام بگیره پیدا نکرد نتونست بگیره چند بارم بهم گفت شماره کارتت بفرست تعارف کردم نفرستادم 

الان خیلییییی دستم تنگ شده لازم دارم چیکار کنم چطور بهش بگم آخه چند ماه هم گذشته 

فكر نكنم ديگه بشه كاري كرد

چون تعارف از خودت بوده

زشت ميشه…٣٨ هزار ديگه ؟

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی خیال اون ۳۸ تومن شو به نظرم

یه کمی ضایع ست

همون موقع باید شماره کارت میدادی الان دیگه خوب نیست بعد چندماه به خاز  ۴۰ تومن پیام بدی

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
خیلی زشته بعد چندماه بگی ۳۸ تومنمو بده

چی خیلی زشته خودش گفته بود آخه یکبارم حضوری منو دید دوباره گفت پیدا نکردم شماره کارتت بفرست حالا دستم تنگه تو خرج خوراکم موندم از گشنگی بمیرم خوبه ☹️🥲 با خانواده که زندگی نمیکنم ، بعدم سرکاری هم ک نمیرم

بی خیال اون ۳۸ تومن شو به نظرم یه کمی ضایع ست همون موقع باید شماره کارت میدادی الان دیگه خوب نیست ...

خاطر

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
خیلی زشته بنظرم 

پس یه طوری حرف میزنم که دوباره خودش بگه شماره کارت بده میگم ببخشید آدرس اونجای ک جزوه دارن بفرستید برم خودم بگیرم ، بعد اون میگه شماره کارت بفرست و می‌فرستم