2777
2789

میدونید اولین عشق زندگیمه اوایل دوستش نداشتم کم کم عاشقش شدم یکسری اتفاقات تلخ افتاد وکدورت ها بین خانواده ها و بی حرمتی بینمون ولی هرطوری بود جنگیدم ونگه داشتم رابطه رو خیلی وابسته ام کرد

الان بریدم هرچی میشه بحث قبل رو میکنه فکر میکنه دروغه احساساتم لج باز وکینه ای هست مالی هم اکی نیست خیلی

دلم میخواد بیشتر از این خودمو بی ارزش نکنم وتموم کنم همه چی رو

بگید چیا بگم نمیخوام بی احترامی کنم

با گریه دارم تایپ میکنم

اشتی میکنه ها قدیما اسم کات می اورد ولی الان نه

بد اخلاقی داره بابد همش من عذرخواهی و...کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انجام تمامی دوره های ضمن خدمت (درون سازمانی ۲۰۰ ساعت ، برون سازمانی ۲۰۰ ساعت ، icdl( مهارت های هفت گانه) روخوانی قرآن و..) برای اطلاع بیشتر به پی وی زیر مراجعه نمایید👇👇

شماره تماس

09167576909

آیدی ایتا

https://eitaa.com/Omidrezakayan

واتساپ👇🏻

اسی جان دلیل این کاراش یه وقت نکنه یکی دیگه اومده تو زندگیش تو نمیدونی.اگر اینکه اشتباهات خودش رو قبول نداره و همش تو رو مقصر میدونه نکنه عشق یه طرفه باشه.بازم ببین دلیلش چیه بعد راحت کات کن که روحت رو با کاراش سوهان میکشه😡

اسی جان دلیل این کاراش یه وقت نکنه یکی دیگه اومده تو زندگیش تو نمیدونی.اگر اینکه اشتباهات خودش رو قب ...

بهش اعتماد دارم چون کل وقتش رو بهم اختصاص میده

قدیم اینطوری نبود اون خیلی کینه ای هست برعکس من

من ببخشم یه مسئله رو دیگه عنوانش نمیکنم و تو دعوا نمیارم وسط ولی اون میاره

دقیقا مادرم هم میگه بااین به ازدواج نمیرسی ازدواجم کنی سختی داره مگر معجزه شه😭

چرا ی دوست معمولی نشدید حتما باید به ازدواج فکر می‌کردید ولی میدونی خوبیش چیه اینکه به عشقت میرسی بعدها فکرشو نمیکنی خیلی سخته