2777
2789
دوم اینکه اگه شما مثلا تو جمع به جاریتون بگین فلانی بیمارستان بستریه ،یهو بگه بدرک به جهنم حقشه و ای ...

از سیاه بودن دلش قطعا تعجب میکنم🤦 و اگه از اقوام من باشه ناراحت میشم😶🤦

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اون  آدم که دلش انقدر سیاهه حالت هرکی میخواد باشه قطع رابطه میکنم چون هیچوقت برای منم خوب نم ...

مم اشتباه کردم بهش خبر دادم؟دیگ بخودم قول دادم خبری بهش ندم اگه گفت چرا بمن نگفتین بگم برخوردت دوست ندارم

اولی رو نمیدونم، ولی وقتی سفارشتو ثبت میکنی (قبل از ثبت نهایی و پرداخت) هزینه ی ارسال رو مینویسه (درمورد ارسال پستی میگم، وگرنه با پیک یا حمل و باربری اینا نمیدونم)

سوال دوم رو معلومه که ناراحت میشم

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

مم اشتباه کردم بهش خبر دادم؟دیگ بخودم قول دادم خبری بهش ندم اگه گفت چرا بمن نگفتین بگم برخوردت دوست ...

فقط خبر ندادن و اینا نه، سعی کن ارتباطتو باهاش کمتر کنی

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

چه آدم کلک.. منتظر بود ببینه تو چی میگی بعد بره بزاره کف دستشون..  من دیدم از این آدم ها. میرن ...

من فقط سکوت کردم و هنگ کردم چشام داشت از حدقه درمیومد اون طرف ک بیمارستان بود بچه ام بود

آره هر دو بهم بد کردن ولی تو روی من گفت بدرک خیلی ناراحت شدم

این حستو منم تجربه کردم و ناراحت شدم
فکر کنم طبیعیه
انگار یه چیزی که از نظرت کمی جالب و کمی مهمه رو بگی بعد اون گند بزنه به حست..

ولی کاریش نمیتونی بکنی بقول خودت دیگه خبر چیزی رو بهش نده

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند