2777
2789
عنوان

انتحاب رشته

104 بازدید | 8 پست

سلام 

من نهمو تموم کردم و میخوام برم دهم

تو فکر اینم که برم انسانی ازمون نمونه و تیزهم قبول شدم

ولی خب جون معدلم بالاست و درسم خوبه

همش میگن چرا تجربی نرفتی یا انسانی بازار کار نداره

واقعا دو دلم کرده.خودمم میدونم با این حجم از سهمیه ها و داوطلبین و نوع درسا احتمال موفقیتم تو تجربی کمتر از انسانیه 

اگه نظری یا تجربه ای دارید لطفا بگید❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه زمان میگفتن برو دنبال علاقه ات 

الان باید سهمیه ها و تعداد داوطلب ها و کلی چیز دیگه رو آنالیز کرد بعد تصمیم گرفت 

اولویت‌ آخر هم میشه میزان علاقه

یعنی عاشق نظام آموزشی و مدیریت کشورم هستم 🤦‍♂️😍

چرا دقیقا صدای سالار عقیلی تو گوشم پیچید 🥴

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
وکیل ، روانشناسی رو دوست دارم  دندون هم بدم نمیاد

سلام، ببینید باید حتمأ بری با یه مشاور عالی صحبت کنید، صرفا علاقه و دوست داشتن ملاک نیست، مهم ضريب هوشی و میزان تلاش و کوشش و دوام آوردن در آن رشته رو باید داشته باشید، زیرا هر چقدر رو به جلو پیش بری کار سخت تر میشه؛پس باید از پتانسیل و تحمل بالایی برخوردار باشی، وکالت خوبه به شرطی که پس از گذراندن دروس دانشگاهی و گرفتن مدرک لیسانس و فوق لیسانس، آزمون های وکالت را نیز قبول شوی و بعد از آن به مهارت و تسلط کامل بر قوانین و جسور و بی باک بودن شخص بستگی داره و دوره کارآموزی را زیر نظر کدام استاد گذرانده باشی،در پايان تمام شاخه ها و رشته ها به مراتب سختی خود را دارند، پس در کنار درس به فکر یک شغل مناسب و آینده دار نیز باش،موفق باشید