2821
2789
عنوان

میتی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1998 بازدید | 50 پست
چلو کباب برای ریزش مو توی کانالم یه طرز تهیه یه شامپو معرفی کردم خواستی پیامک بده تا لینک کانال برات بفرستم عضو شو بخون جز اون یه قرص مو دارم به قیمت 15 تومن هزینه ی پست رایگان هر بسته مناسب 40 روز و روغن نارگیل اصل هر شیشه 15 تومن هزینه ی پست رای/ان
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خاله ریزه برای بچه ها من دارو نمیدم به نظرم کمی صبر کنی بعدا شاید درست بشه برای کم خونی خودت هم کپسول اهن مصرف کن هر خانمی که کم خون هم نیست ماهی ده تا دونه باید بخوره حالا بقیه که جای خود
فرفری جان تاپیک رو حدف کردم چون دستورش ناقص بود و خیلی ها نمی تونستن طعمش رو تحمل کن در عوض خودم داروی گرم که مواد حلوا هست رو می فرستم به قیمت 18 تومن و هزینه ی پست رایگان نحووه ی درست کردن حلوا هم توی کانالم هست
این دستور حلوای میتی هست. از تاپیکش برداشتم دستورش رو: مواد لازم خرما ترجیحا رطب هسته گرفته شده یک بشقاب خوروش خوری سرپر زنجبیل .... دارچین .... فلفل سیاه.... زردچوبه .... زیره سیاه ......میخک ....خسرودارو......سه مورد اول هر کدام 2 قاشق غذا خوری سر پر .....زردچوبه و زیره نصف قاشق غذاخوری و میخک و خسرو دارو کمیییییی و قرص کمر نر و ماده از هرکدام یک عدد یا ترجیحا پودرش رو از عطاری ها بگیرین و آرد گندم 4 یا 5 قاشق غذا خوری خانم های اگه یه سری رو پیدا نکردین مهم نیست اما یادتون باشه ریختن 5 مورد اول ضروریه همش تو ی عطاری ها پیدا میشه طرز تهیه : ابتدا ارد رو توی ماهیتابه می ریزیم و روی حرارت متوسط رو به کم ان را تفت می دهیم به قول ما بو می دیم یعنی بوی خامی ارد گرفته بشه و رنگش به نخودی رنگ برسه و سپس اون قدر بهش روغن اضافه می کنیم تا از ماست رقیق تر بشه بعد بهش تمامی اون موارد ی که بالا گفتم از عطاری بگیرین اضافه می کنین البته باید اگه مثلا یکی از اون ها پودر نیست حتما اسیابش کنین و بعد اضافه کنین و فقط یه تفت خیلی کوچولو می دین و زود زیرش رو خاموش می کنین توجه کنین که حیفه بیش از حد حرارت ببینه و اثرشون کم بشه بعد بهش خرما رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا مواد با هم مخلوط بشه و بعد نوش جان کنین طرز استفاده : ار روز اول پری تا نهایتا 20 پری بیشتر صبح ها قبل از صبحونه روزی دو تا سه قاشق غذا خوری سوالاتی که زیاد پرسیده شده : به شوشو می تونیم بدیم ؟ بله برای هر دو خیلی خوب و مقویه برای تقویت شوشو چی از همه بهتره ؟ گرده ی نخل نر از عطاری بگیرین بهتره اما اینم خیلییییییییییی مقویه چرا نباید بعد از 20 پری خورد؟ چون خیلی طبیعت این حلوا گرمه اقدام ها چه جوری باشه؟ من که دکتر نیستم اما چیزهایی که دکتر ها می گن بعد از پری مثلا از 8 یا 10 پری یه روز در میون این حلوا چه اثراتی داره ؟ خیلی باعث می شه احساس گرما تو بدنتون کنین و این احساس طبیعیه
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792