2777
2789
سلام من ریزش مو دارم که آزدادم فهمیدم هورمون مردانم بالاست. ..خیلی نگران موهامم رفتم دکترگفت بایدیکسال زیرنظرباشی داروهورمونی استفاده کنی....نظرشمادرموردروشهای سنتی چیه؟
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم.. من هر چی گرمی میخورم صورتم سریع جوش میزنه.. هم صورت هم بدنم.. در حال اقدام به بارداری هم هستم.. گرمی میخورم که رحمم گرم شه.. ولی اینجوری میشم.. چیکار کنم خسته شدم از جوشای لعنتی.. میگن مزاجم گرمه.. کمترش کنم گرمی رو؟برای باردارشدنم؟ماه سوم اقدامم.. ممنون میشم جواب بدید..
من به خدای خودم ایمان دارم.خداجونم ممنون که میخوای به من وهمسری امسال یه نی نی سالم بدی. خدایا حاجت همه بندگانتو برآورده کن . عاشقتم خداجووووووونم
دماوند جان روغن نارگیل اصلش رو خودم هم دارم هم برای مو هم برای ابرو خوبه اما یادت باشه چربی جات خودش باعث ریزش مو میشه بنابراین همین روغن ها رو با ی یکی دو شب در میون زد در ضمن ماینوکسیدل خوب نیست یه مدت پر پشت می شه بعد همش می ریزه
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .
شمیم برای تنظیم هورمون هات به روش گیاهی داروی تنظیم کننده قاعدگی دارم عالیه وضعیت قاعدگیت چطوره ؟
زهرا جون برو سایت تبیان یه پرسشنامه هست پر کن بهت می گه برای لاغری شکم و پهلو یک پرهیز از سردی جات دوم مصرف اطریفل صغیر البته من درست نمی کنم ارسال کنم اما اگه کسی حتما بخواد هزینه رو واریز کنه براش می فرستم هزینه هم نمی دونم چنده اگه خواستی بهم پیامک بده محتویات رو چک کنم بهت قیمت بدم در ضمن داروی اطرفیل صغیر توی عطاری های معتبر هم پیدا می شه اما اگه می خوای دست ساز من باشه بهم پیامک بده
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز