2777
2789

خیلی استرس دارم ماشینمون بااایدددد فروش بره 

دعاااا کنید هرجور ک اعتقاد دارید دعاااا کنید 

میشه لاحول ولا قوت الا باالله العلی العظیم برام بخونید 

خیلی شبا و روزای سختی و دارم میگذرونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

✅ #فروش #ماشین

🔰برای #فروش_ماشین و #وسیله_نقلیه این کلمات را در بین #اجناس مورد نظر بگذارد به #فرمان حضرت #حق #فروخته_خواهد_شد:

📖( #بقره آیه 199 )📖

✨«ثُمَّ أَفِيضُواْ مِنْ حَيْثُ أَفَاضَ النَّاسُ وَاسْتَغْفِرُواْ اللّهَ إِنَّ اللّهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ»✨

📖( #آل_عمران آیه 17 )📖

✨«الصَّابِرِينَ وَالصَّادِقِينَ وَالْقَانِتِينَ وَالْمُنفِقِينَ وَالْمُسْتَغْفِرِينَ بِالأَسْحَارِ»✨

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺ:

💰دعـای #فتــوحـات_رزق 

ثروت

هركس بخواهدروزی اوفراخ شود

وبه آسانی به او برسد

بايد هر روز بامداد وشبانگاه اين دعا راسه مرتبه بخواند به قدري مؤثر ونتيجه بخش است كه

📛💰فرزندان اوتا #هفت_پشت_محتاج مخلوق نگردند👇👇

💕 ياالله ياالله ياالله ياربُّ  ياربُّ ياربُّ ياذالجلال واِلاكرام اَسئلُكَ بِاسمكَ العظيمِ الاعظم اَن تَرزُقَني رِزقاً واسعاً حلالاً طيباً بِرَحمتكَ يااَرحم💕

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج