2777
2789
این مشکل منم هست.از وقتی اقدام کردم پریودم بهم ریخته کلافه شدم.اولش از ۳۰ روز شد ۴۲ روز،بعد ۵۲ روز ، ...

من تنبلی دارم اصلاح سبک میکنم سه ماه منظم بود ماه دوم اقدام بهم ریختم پریود نمیشم نمیدونم چ کنم بیبی چکم هم منفی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور بودم، یه ماه ال دی خوردم و بعدش متفورمین و آمپول آزاد سازی باردار شدم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچها من تو اقدامم نیستم ولی 22روز پریودیم عقب افتاده حامله هم نیستم چیکار کنم چی بخورم پریود بشم 

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم

من.حتی این ماه اخر ۵ماه پریود نشدم.ولی دکترم گفت قرص و امپولی کا پریودتو باز کنه استفادا نکن بزار طبیعی پریود شی.طبیعی پریود شدم اوابوست مصرف کردم ۹کیلو وزن کم کردم شیرینی و تنقلات و نوشابه ذو حذف کردم روغن غذامو حذف کردم نیم ساعت هر روز رقصیدم .شبا باهمسرم پیاده روی رفتم .این کارارو فقط یه ماه انجام دادم و در کمال ناباوری که داشتم باردار شدم البته قرص و امپول سینال اف و کلومیفن هم مصرف کردم .

ال دی مگ همون ضد بارداری نیس؟ شنیدم دوفاستون مال تنظیم پریودیه

تحت نظر دکتر استفاده کردم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اون تایم به باردار شدن فکر میکردی؟ یا فکرشو رها کرده بودی؟

سپردم دست خدا

من.حتی این ماه اخر ۵ماه پریود نشدم.ولی دکترم گفت قرص و امپولی کا پریودتو باز کنه استفادا نکن بزار طب ...

قرص و امپول که خودش خیلییی کمک کننده س

دکتر من میگه اصلا بهت دارو نمیدم😐😐 میگه بزار همه چی طبیعی پیش بره

اضافه وزنم ندارم.همیشه هم مراعات غذایی دارم ورزشم میکنم

البته الان درگیر حاملگی نیستم درگیر پریود شدنم 

من.حتی این ماه اخر ۵ماه پریود نشدم.ولی دکترم گفت قرص و امپولی کا پریودتو باز کنه استفادا نکن بزار طب ...

منم اصلاح سبک میکنم ۷۰ کیلو بودم شدم ۶۱ شیرینی اب میوه تنقلات غذای چرب لبنیات نمیخورم ماه سوم اقدامم الان ۴۵ روزه پریود نشدم 

بیبی چکم هم منفیه