2777
2789
عنوان

تا حالا مجازی با کسی اشناشدین?

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 22 پست
ببین نمیدونم هعی میگم برم نپسندم یا اون نپسنده من سنم ا دوستی گذشته مثلا از طریق برنامه های همدم آدم ...

اره واقعا سخته

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
ببین نمیدونم هعی میگم برم نپسندم یا اون نپسنده من سنم ا دوستی گذشته مثلا از طریق برنامه های همدم آدم ...

چندسالتع؟

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندسالتع؟

۳۳ 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
یبار رفتم یه دختریو ببینم. هرچی گفتم عکستو بفرس گفت گوشیم خرابه دوربینش. منم از کرج راه افتادم تا شه ...

😂چرا چ شکلی بود؟

۳۳ 

منم ۳۰ هستم

خیلی نا امیدم

بدبختی عکسام با خودم فرق داره

با فی لتر و اسنپ چت هم عکس نمیگیرما

ولی عکسام بهترع

منم ۳۰ هستم خیلی نا امیدم بدبختی عکسام با خودم فرق داره با فی لتر و اسنپ چت هم عکس نمیگیرما ولی ...

الهی ،خواستگار نداری؟ ببین من خودم اهل دوستی نیستما ولی خیلی بی تجربم بلد نیستم با پسرا چطوری رفتار کنم هر چی پسر باز بود دور برم خوشبخت شدن الان پشیمونم خیلی دختر پاستوریزه ای بودم لااقل با خواستگارام حرف میزدم بیشتریا رو رد کردم بدون حرف

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
الهی ،خواستگار نداری؟ ببین من خودم اهل دوستی نیستما ولی خیلی بی تجربم بلد نیستم با پسرا چطوری رفتار ...

ن خاستگار کجا بودددد

منم حوصله دوستی ندارم...

پسرام ک اکثرا هول شدن بیشتر ضعف اعصاب میگیری باهاشون باشی

😂چرا چ شکلی بود؟

دندوناش خیلی زشت بود. لسه هاش تا بیخ معلوم بود. یه چشمش هم کج بود بعد میگفت اولین پسری بودی که باهات حرف زدم وگرنه با هرکسی حرف نمیزنم. گفتم اره تو راست میگی تموم کردم