2777
2789
عنوان

سمممممی ترین استوری ای که گذاشتم...

396 بازدید | 29 پست

اول شما بگید سمی ترین استوری تون چی بود؟؟😂💔

آقا من راهنمایی بودم رو یه بازیگر کراش بودم اسمشو رو دستمال کاغذی با نخ سوزن گلدوزی کردم استوری کردم با کیفیت دوربین پاااااایین💔💔( من دیگه اون آدم سابق نمیشم 😂💔) گلدوزی هم بلد نبودم همینطوری با نخ سوزن دوختم.

شما بگید. از اطرافیان هم دیدین؟

موقع کلاسای مجازی بود بعد نزدیک عید هم بود تو واتساپ استوری از پارتی گذاشتم فیک بود بعد رفتیم شهرستان همه یه جوری نگام میکردن آخرش با یه دختره که باهاش جور بودم گفت اون روز فلان استوری رو گذاشتی اینا بهت شک کردم یعنی داشتم آب میشدما   

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا خیلی تازه عروسا همه چی رو استوری میکنن .

اونم نهدفقط برای معرفی و....

برای پز دادن .

واقعا احمق ان . چون میفتن دهن مردم و سوژه و مسخره شون میکنن .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خودم ک نه 

ولی شوهر دوستم‌براش یه نیم ست نازک خریده بود یه گل قرمز هم داشت 

بعد هر کس میدید اینو‌فکر بدله

پاشده بود عکس از لیبل گذاشته بود ک زده بود طلا فروشی فلان جا 

حتی تو استوریاش سیوشم کرده 

با خودم فکر کردم ک چقدر یارو ب خودش چیز‌ندیده ک از شوهرش تشکر کرده تو استوری بعد دوباره عکس از لیبل گذاشته ک مردم ببینن طلاس نگن بدله

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

وای من ۱۴ سالم بود با شماره مامانم یجا اکانت زدم

بعد پست گذاشتم عکس لی مینهو رو نوشتم آی لاووووووو لی مینهوووووو🤣😵‍💫بعد۷سال یکی از دوستام اون اکانتو دید شات گرف برام فرستاد انقدد خندیدیم

اصن یادم رفته بود

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
خودم ک نه  ولی شوهر دوستم‌براش یه نیم ست نازک خریده بود یه گل قرمز هم داشت  بعد هر کس می ...

یکی از اقوام ماهم پارسال عید شوهرش۵میلیون براش زده بود،عکس از پیامک واریزش گرف شوهرشو تگ کرد تشکر کرد🤣🤣🤣🤣

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
یکی از اقوام ماهم پارسال عید شوهرش۵میلیون براش زده بود،عکس از پیامک واریزش گرف شوهرشو تگ کرد تشکر کر ...

واااای این دیگه کیه😂😂😂 

مردمممم همه ببینید پنج تومن پول‌تو‌حسابشه 😂😂😂😂

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.