2777
2789
عنوان

عموم فوت شد🙂🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 30 پست

خدا رحمت کنه

منم عموم وداییم طی چن ماه ازدست دادم همین امسال

داغ بزرگیه💔💔

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بیامرزتشون 💔💔💔کاملا طبیعه منم دو تا از عمو هام رو از دست دادم خبر فوت عمو دومم اول که تو شوک ...

عموی منم مریض بود چندروز پیش تو ای سیو بود همه عموهام از اهواز و تهران واینا اومده بودن

حالش بد بود ولی من امید داشتم ک بهتر بشه

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
انگار نیستم اینجا انگار دروغه  باورم نمیشه  هربار استوری میبینم دوباره انگار تازه فهمید ...

قربونت برم 

منم دوتا عمومو از دس دادم

خدا بهتون صبر بده

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
خدا رحمت کنه منم عموم وداییم طی چن ماه ازدست دادم همین امسال داغ بزرگیه💔💔

خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه

باید الان چیکار کنم

اصلا نمیدونم کجام و کیم...

معده م میسوزه

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه باید الان چیکار کنم اصلا نمیدونم کجام و کیم... معده م میسوزه

درک میکنم منم همینجور بودم

من فقط رفتم یه گوشه خلوت گریه میکردم 

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
قربونت برم  منم دوتا عمومو از دس دادم خدا بهتون صبر بده

خدارحمتشون کنه🖤

خیلی درد داره خیلی

امروز از اون روزای نحسه ک تا ابد ب یادم میمونه

استیکری که گذاشتی خندس فک کنم اشتباهی اینو گذاشتی  حواست باشه واسه اونا نفرستی

خنده ی تلخه 

لبخندیه ک فکر میکنم از هزارتا گریه بدتر باشه...

خدارحمتشون کنه🖤 خیلی درد داره خیلی امروز از اون روزای نحسه ک تا ابد ب یادم میمونه

عزیزمم سعی کن واسش دعا و خیرات بدی تا روحش در آرامش باشه

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
وای خیلی حس بدیهههه .ماهم ی عزیزی بیمارستان داریم که خوب نمیشه .دکترا جوابش کردن اصلا بیماریشو نمیدو ...

عموی منم دکترا اصلا نمیدونستن چشه ک خوب بشه یان

ان شالله  ک بیمار شما خوب میشه

ما هممون امیدوار بودیم بهتر بشه ولی نشد ک بشه

عزیزمم سعی کن واسش دعا و خیرات بدی تا روحش در آرامش باشه

حتما🖤

عموی منم دکترا اصلا نمیدونستن چشه ک خوب بشه یان ان شالله  ک بیمار شما خوب میشه ما هممون امیدو ...

ولی ما امیدی نداریم.هم دیابت داره کلیه هاش از کار افتادن و عمل قلب بازم کرده .کل بدنش کبود شده.بعد از ۱۶ سال داریم تلفات میدیم😭

....