2777
2789
باو بزار بره همکاری داشته تو کنکور چرو نمیفهمی اومد کنکور کرد دو مرحله خودشم توش مونده 😐

دستور از بالا بود جان دلم هیچ ربطی به پورعباس نداشت اون خودش مخالف شدید بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا ولی احتمالا هیچ جا. درصد منفی! 

دوتا درسم درصد مثبت داشته اخه😁خودش خیلی امیدواره راستش میگه فرهنگیان قبولم ...زمان ما سال ۹۳من درصد عمومیام ۶۵درصد بود میانگین و اختصاصی سی درصد اما باز پزشکی دندان دارو نیاوردم 

😑😶من با رتبه ۹ هزار فرهنگیان قبول نشدم    این که رتبش میشه ۹۰ هزار

تو کنکوری ک کلاس دوم دبیرستان داده بود رتبش شده بود چهل و شش هزار و فرهنگیان مجاز شده بود تو تخمین انتخاب رشته میزدم حتی اموزش ابتدایی بالا میاورد فقط چون دیپلم نداشت نمیتونست بره 🥺خلاصه ک نگم برات همه چی عجیب شده 😮‍💨

تو کنکوری ک کلاس دوم دبیرستان داده بود رتبش شده بود چهل و شش هزار و فرهنگیان مجاز شده بود تو تخمین ا ...

😐😐مگه میشهههه    کارنامه های قبولی مال شهر خودش بود و دختر بودن؟!   چون استان با استان فرق داره و قبولی پسرا خیلی راحت تره اونا با ۵۰ هزار هم قبولن چون پسرا تعداد کنکوریاشون کمتره تازه پسرا خیلی ب فرهنگیان علاقه ندارن دخترا خودشونو جر میدن براش😶

الان که تجربی نهااااایت با ۲۰ ،۳۰ هزار بشه قبول شد

منم که انسانیم زیر ۴ هزار باید میشدم

ن شهر اهواز بود مثلا و سمنان مرد هم بودن ...هوشبریم ولی بود ...😑😑😑😑

😐😐خببب پسسس بگوووو😂 آخه اهواز اونم مرد       باید قبولیا  شهر خودشو میدید    همه جا که مثل اهواز نیست با رتبه ۵۰۰ هزار هم قبول بشن    من اصفهانم برا ابتدایی از رشته انسانی و تو دخترا باید رتبه ی زیر ۳۵۰۰ باشی!!!! برا دبیری زیر ۱۵۰۰