2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم . جالبه که ایشون عدالت رو رعایت کرده ولی دیوان عدالت حکم برکناریشو داده🙂💔

امسال از دانشگاهی که توش کار میکنم حدود 100 نفر اخراج شدن چون با سوابق تحصیلی اومده بودن و معدلاشونو اشتباه زده بودن 

همه رو پس از اعمال معدل واقعی به غیر انتفاعی و... فرستادن 

همون طفلی عدالت برقرار کرده به بعضیا بذخورده 

گرچه کم کاری از خودشون بود که قبل انتخاب رشته نهایی معدلهارو استعلام دقیق نکردن دانشجو بعد یه ترم درس اخراج شد

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

امسال از دانشگاهی که توش کار میکنم حدود 100 نفر اخراج شدن چون با یوابق تحصیلی اومده بودن و معدلاشونو ...

به هرحال نباید این کارو میکردن باهاش اونم توو این زمان مهم . امیدوارم سنجش اعتراض کنه به حکم و رای برگرده

متفلبین دکتر مهندس شدن تموم شد رفت.  اینها نمایشه برای اینکه کنکوری های امسال رو ساکت کنن.&nbs ...

بالاخره بازم میان متقلبا تو کنکور همونایی که قراره در آینده دکتر مهندس و معلم بشن.... 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

درس به درس فرق داشته

دوست من دی فقط ازمون داد و درصد زیستش منفی بیست و یک بود فیزیک منفی دو شیمی منفی شش و زمین بیست درصد و ریاضی یازده درصد و کنکور تیرماه نداد بنظرت میتونه کجاها قبول شه ؟

به هرحال نباید این کارو میکردن باهاش اونم توو این زمان مهم . امیدوارم سنجش اعتراض کنه به حکم و رای ب ...

باو بزار بره همکاری داشته تو کنکور چرو نمیفهمی اومد کنکور کرد دو مرحله خودشم توش مونده 😐

نه تاوان  .ص مغزیاش بود😕😏پارمون کرد با این کنکورش  ابله    هر روز یه تزی میداد ...

این تقصیر رئیس سنجش نبود تقصیر شورای فرهنگی بود حتی پورعباس شدیدا مخالف تغییرات بود ولی از بالا مجبورش کردن